År 2009 has comed to an end

NYÅR IMOOORGOON! TAGGA TILL!!! Hoppas det blir ett hejdrundrandes firande och att inga börjar bråka. Men bråk kommer det nog bli för vad kan man kalla umgängeskretsen jag är med om inte DRAMA. Drama har det ta mig tusan varit sedan dom två söta (en extremt söt och en mindre söt) gästbloggare bloggade i min underbara blogg. Jajaaaa det är en del till vardagen nu mera så finns väll inte så mycket mer att säga om det. Nu blev jag galet sugen på nudlar och tänker därför äta det snart men först hade jag tänkt att skriva lite vad jag förväntar mig av 2010 vilket kommer bli ett hejdrundrandes år enligt Tilde och jag tror faktiskt att hon har rätt.

  • Jag ska börja träna som en galning och få en nice kropp som jag själv kan tända på.
  • Jag ska sluta äta så mycket onyttigt som jag har gjort på den senaste tiden.
  • Jag ska ge saker mer chanser (speciellt killar) och tänka att dom kanske passar mig för annars kommer jag aldrig hitta kärleken...
  • Jag förväntar mig väldigt många härliga solsemestrar med både kompisar och familjen.
  • Jag ska fortfarande hålla kontakt med personer som har betytt/betyder otroligt mycket för mig.
  • Jag ska inte köpa så mycket mat när jag är på stan och även inga panikköp när det gäller kläder.

2010 HERE I COME!

Mintz here

MINNA HÄR! Mattias är dum och skriver dumma inlägg som ni ser nedan!!!! Jag, Mattie_boy, schnitzel och länox är hemma hos lusselellen hon själv. Töntarna spelar labyrintspel och nu skriker Linnea för fulla muggar.. Alla har varit aggressiva den senaste timmen. En riktig upplevelse vill jag lova!!!! (nu är jag björnbuse på hög nivå men ni kommer aldrig få veta varför hähä) PUSSSSS SÖTNOSAR HOPPAS VI SES IGEN SAKNAR ER REDAN!




MATTIAS

JAG ÄR BAJARE!!!!!! 118 SÖDERMALM STOCKHOLM 123 456 215

JULAFTON 09

Bra jul. Väldigt bra jul! Har fått galet mycket fina paket! Klockan jag önskat mig och fick är helt jävla gorgeous, tror jag är kär. Ipod, parfym, pengar (kan knappt räkna), två bodylotion, almenacka, brädspel (kom gärna och spela), silverschampoo av lilla Karin, bakistabletter av Jimiboy, H&M presentkort, pokemonkort av Sixten maskros och sminksvampar är allt jag fått i år. CRAZY MF!!! Har spenderat dagen hemma med kusinerna Hall 2 och hos min morfar med mamma osv. HELVILDA BILDER OCKSÅ! Vilken julklapp till er från mig va? ;)


So much to do but so little time

NUUUU ÄR DET PANIKÅNGEST ASSÅÅ!! Saker som bör göras blir inte gjort pågrund av den här datorn...
Jag behöver mitt USB minne som Minna har för att kunna ladda över gamla bilder till den här datorn. Sen känner jag att jag behöver träna men vem orkar det just nu liksom? Jag är fan hungrig också, jobbigt. Ska duscha och fixa mig snart med lite ansiktsmasker och sånt så man kanske känner sig lite fresh iallafall. Granen måste kläs och det ser ut som ett helvete hemma hos mig vilket inte alls är kul.

Idag har jag hunnit med att köpa dom sista julklapparna med Minna, Carl och Jimi. Det var KUL! Nu sitter jag och lyssnar på älsklings David Guetta. He's the KING! Ajaaaaaaaaa datorn får inte stå i min väg längre för kommer bara få ännu mer ångest höhöhööö.

PUSS OCH HA EN BRA JUL ALLIHOPA!



År 2009

Tänk att hela år 2009 snart har gått. Jag kan knappt fatta det själv. Fatta hur mycket saker som händer under ett år! Jag själv har varit med om rätt mycket. Mesta dels bra saker vad jag själv kan komma ihåg. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket i början av året men så brukar det vara.

Januari - Magnus ryckte in i lumpen och allt var ganska tomt hemma. Jag och Karin roade oss med små promenader och funderade på livets alla vändningar. Jag slutar på fotboll som har varit min största sysselsättning sen barnsben.



Februari
- Var på kryssning med kusinerna och det rullade väll på i skolan.

Mars
- Var ganska mycket med Louise och vääärldens underbaraste dag på året var i just denna månad. den 7 mars då jag började lära känna Minna.

April
- Hade galet kul i skolan och var väldigt sysselsatt där. Åkte och hälsade på mormor i Skottland för första gången. I slutet åkte jag med kusinerna Hall till Liseberg och hade det galet kul.



Maj - Umgicks mycket med kompisarna i gamla Stadshagsskolan och nu började det skunka in att snart är högstadiet över. Jag och pappa börjar göra om mitt rum. Jag får en digitalkamera och slipper ta kort med min usla mobil.

Juni - SOMMARLOV! FRIHET! Börjar lära känna Minna väldigt mycket bättre och Mattias Bucht kommer in i mitt liv. Jag fyller år och blir 16! Får jättefina presenter som min dator och ett par iPodhögtalare som har varit med om mycket. MK maraton varje dag hela dan' med snuppisarna haha.



Juli
- Åker på semster till Portugal med familjen minus Magnus. Blir förtjust i Twiglight böckerna. I slutet av juli blir mitt rum klart.



Augusti - Lär känna Jimi och Sebastian. Chillar galet med Siri, Minna, Mattias, Jimi och Sebbe. Bästa sommarlovsmånaden jag någonsin har haft. Jag börjar även i gymnasiet och tycker det är helt okej.



September - Har inte kommit in riktigt i skolan och saknar sommarlovet men umgås fortfarande mycket med dom ovan som har blivit ett gäng, SCH-gänget. Minna fyller år och det blir en hel del drama. Håkan Hellström på GRÖNAN!


Oktober - Hälsar på Magnus i lumpen som han fortfarande sysslar med. Skolan börjar bli ganska chill och jag känner att mina ambitioner sjunker. Jag börjar gymma på Friskis och Svettis minst en gång i veckan. Siri fyller år och SCH-gänget åker till Siris land.


November
- Jag får en privatmattelärare för att det inte går speciellt bra för mig i matten. Äter galet mycket tårta med släktningar för alla verkar fylla år haha.

December - Skolan börjar bli en del av vardagen och det känns knappt som man gått i Stadshagsskolan. Jag och Minna umgås väldigt mycket med varandra. Det snöar galet mycket och SCH-gänget umgås fortfarande fast med lite andra personer.



Årets personer: Karin, Minna, Siri, Jimi, Mattias, Carl
Sammanfattning av året: HÄNDELSERIKT!

JULLOV!

JUUUUULLOOOV! Det är heeelt galet underbart! Nu kan man göra precis vad man känner för liksom hihi. På tiden jag inte skrivit i min coola blogg har jag faktiskt hunnit med och göra ganska mycket. Jag har haft jättemysigt julmys med Siri, bakat pepparkakor och lite såånt liksom. Sen har jag åkt pulka med Siri, Mattias och Jimi och det vaaar roligt. Jag har även hunnit med att träffa lite av Minnas klasskompisar som var roliga haha.

Just nu laddar jag in bilder till min lilla sötnos Minna och lyssnar på Håkan Hellström, KÄRLEK! Har precis städat mitt rum och duschat. Känner miiiig CLEAN! Idag blir det att passa Sigge med Minna. MYSPYS säger jag bara.

 


15 december 2009

Idag har jag varit hemma. Kände att jag behövde en rejäl sovmorgon liksom. Jag har varit lite överallt idag, hos Karin och i Siris skola. Dagen har varit rätt hyffsad helt enkelt. Johanna och Sixten är hemma och självklart köpte dom godis till mig som snart är uppätet. Såååå jävla typiskt mig...

Imorgon kommer det vara en jobbig dag. För det första måste vi filma klart vår film och det är svinkallt ute! För det andra kommer bara jag arbeta och då kommer vi aldrig bli klara och för det tredje har vi gympa som är lite halvjobbigt sådär. När jag slutat vet jag inte vad jag ska göra utan då får jag spräcka några timmar tills klockan sex då jag och Minna ska se på en konsert Carl har i skolan WIIIHOOO! Attbropå Carl så fyller min egna lilla Schnitzel år idag! GRAAATTIIIS!

Schnitz och jag (en bit av Siri för er som undrar)


Kläder jag måste ha!

  • Vita höga converse - Bra att ha och ser snyggt ut till de mesta outfitsen
  • Stora halsdukar - Mysigt och lyser upp en outfit på något sätt
  • Lackleggins - Ger vanliga outfits en extra touch
  • Armband - Gör en tråkig outfit livfull
  • Coola t-shirtar - Det blir roligare än något färglöst basplagg
  • Jeans med hål i - Snyggt och gör jeansen lite roligare
  • Stora väskor - Får plats med mycket, praktiskt och ser självsäkert ut
  • Högklackade skor - Galet snyggt och ger det där lilla extra till outfiten
  • Paljettklänning - Skitsnyggt att ha på fest


Önskelista



Den nyaste iPoden

 


En klocka med färgglad touch (den i mitten)

Större säng för lite finare besök *fniss*


I-landsproblemet kläder

Heeeej! Länge sen känner jag. Den här helgen har varit gaaalet kul! Jag, Jimi och Minna var bartenders i fredag på min brorsas 20-års fest. Det gick riktigt hett till säger jag bara hihi. I lördags har jag varit med min lilla Minna och gud vet vad vi gjorde. Inte kommer jag ihåg det iallafall haha (A). I söndags fikade jag med Minna och Yasmine sen åkte jag hem och tittade på film med min pappa. Sagan om ringen GRRRR!

Nu är Magnus i Dubai och vem vet när han kommer hem höhö. Johanna och Sixten är fortfarande i Bahamas så det är galet chill hemma.

Karin har varit här ett tag och vi har sytt lite på våra kläder (behövs). Min tröja jag har sytt blev helt fuckad men det är inte som om jag la ner direkt mycket arbete på den haha. En sak som är galet bra är att Karin har hittat min klädstil!!! Såååå nu jävlar ska det shoppas kläder säger jag bara. Jag har ju pengarna men jag hittar aldrig något *suck*.


Live for the moment, eller?

Idag när jag satt på tunnelbanan var det en kille som stod och åt en dubbelnougat. Den blev mindre och mindre och tillslut var den uppäten. Då klirrade det till i mitt huvud. Är det verkligen värt att äta något som bara ger en några sekunders njutning? Han såg ju verkligen inte gladare ut när han hade ätit upp den. Egentligen borde man hoppa över allt onyttigt och äta nyttigt och faktiskt bli mätt. Det tjänar man verkligen på i längden. Jag brukar alltid tänka att en liten chokladbit skadar väll inte men sen kommer jag på mig själv att ha ätit upp en hel chokladkaka i slutet av dagen. NEJ DET ÄR INTE OKEJ! Så nu när det gäller mat är det fan inte live for the moment. Nu ska jag leva för en snygg kropp och beach 2010!


Ta sig i kragen är nääjz

Nu ska jag ta mig i kragen och gå och duscha. Har fasen varit en rätt hyffsad tisdag. Känns som en måndag och då blir man ännu gladare när det är tisdag hihi. Kragen har jag tagit i väldigt mycket idag känner jag! Har gymmat med Jimi. Glömde mina skor så jag gick hem och tillbaka *fett duktig*. Kunde lika gärna skippat träningen liksom hoho. Nu har jag även läst igenom lite papper på mina komande prov och skrivit klart en musik uppsats. Nu känns allt lite lättare liksom hihi.

Jag såg New moon i helgen och min absolut nya hunk är sötnosen Taylor Lautner. GRRRR!


Cry me a river

Helgen har faktiskt varit kul. Har varit lite överallt med Minna Marie! Den tjejen är fett soft, diggar henne groooft hihi.

Idag hade jag matteprov. Hann inte skriva på alla frågor men kan alltid hoppas på ett G.

Efter skolan mötte jag min älskling Minna och två stycken från hennes klass. Minna åt och sen åkte hon och jag in till stan, köpte en present till Magnus och åkte hem haha.

Väl hemma lagade jag mat åt mig själv, tittade på Hells Kitchen (fel person vann...) och åt fem kakor. INTE BRA! Snygg beach 2010 är inte på världskartan just nu *snyft*.

Nu fick jag reda på en grej. Seriöst jävla hora!!!...

Lalala

Heej mina små småttingar! Nu är det kallt som satan ute och har varit det i några dagar. Då kan man fråga sig, var fan är snön?!?! Hoppas den kommer snart iallafall för inte ska jag gå runt och frysa utan att få något för det hihi.

Nu är det tredje december. Gud vad tiden går fort seriöst. Kan inte fatta att det är jul om typ 20 dagar. Så nu är det att storshoppa julklappar till folk men jag gillar inte att ha press på mig när det gäller sånt så dom kommer säkert bli dåliga. AJAAA!

Har så jävla mycket att plugga... Jag orkar verkligen inte fast jag får dåligt samvete. Aja på det med. Jimi kommer iallafall på söndag och då ska vi plugga gärnet hela dagen, hoppas jag *suck*.

HELGEN MÅSTE BLI BRA! Annars blir jag ledsen.
PUSS

RSS 2.0