Jag vill lika mycket som alla andra så varför händer det aldrig något i den här staden?


Det är de dagar som är olika alla andra du kommer ihåg

Känner mig så fruktansvärt dålig på att blogga och jag vill ha en snygg blogg men orkar aldrig fixa det. Sen så är det så mycket jag vill skriva och jaa jag vill helt enkelt bli bättre på det men det lär ju inte gå. Helgen har varit riktigt näääjz, bio Toy Story 3 med familjen (sjukt bra), filmmys och fekkelicious på en och samma helg kan aldrig bli fel. Idag så har jag och miinten pluggat vilket är otroligt bra för jag är klar med alla mina saker. Sen så har vi bakat chokladbollar och tittat på The Last Song♥.

Jag vill typ börja ta mer bilder men det känns inte som att man har någon tid någonsin för sånt. Jag älskar att titta på fina bilder för vissa kan verkligen sätta ord på känslor och sånt är helt otroligt. Sen vill jag köpa en gullig mössa och massor med mysiga tjocka tröjor men jag tycker verkligen sånt är sjukt svårt.

För en lång lång tid

Har varit en lång och seg dag och jag har tagit på mig ett till uppdrag så nu har jag två uppdrag vilka är gå med shorts ända till sista augusti och knäppa en stor plastgrej HAHA. Fattar inte varför folk vill ge mig alla uppdrag. Kanske för dom vet att jag inte ger upp mihihi. Mina ben är helt mörbultade efter kickboxningen med Karin igår, den var jobbiiiiiig. Helgen kommer nog bli nice om jag får säga det själv. Slutar mycket tidigare än vanligt imorgon så då hinner jag med att få lite läxor gjorda heyhey. :D

LOVE

MILEY CYRUS. Finns inga ord utan att tjejen kan få mig att gråta. ♥

take away coffee

Nu äre såhär att jag har börjat skolan och det känns halvdant. Var inne i stan idag med Mikkan och Emma och goooood damn jag blir kär i alla kläder jag ser typ, verkligen not my style. :D Ska såå köpa en rödrutig skjorta och en mössa jag såg. Jag vill ha ett klockhalsband också hmmm. Sen fanns det en jätteeeefin tröja på topshop som jag bara ville gosa in mig i men tyvärr hade dom ju gjort den som en magtröja... Får se vad folket tycker men Mikaela röstade för! Jag själv vet ju att jag kommer gå och dra ner den hela tiden. JAJA! ("svimmade du" "jaja"). Sen kan jag säga att jag har blivit latteberoende.be cool stay in school

Skoldag imorgon då! Hoppas det blir hejdunders och jag har lite planer.
Pusssss

I don't care who your first kiss is, I just want to be the last


topp fem

1. Taylor Lautner 2. Nick Jonas 3. Chase Crawford 4. Cam Gigandet 5. Channing Tatum

Plötsligt händer det


Dötid

Nu känns det typ som att jag går och väntar på döden för alla har redan börjat skolan och inte jag! Och jag kan inte städa mit rum för det är redan så himla städat. Jaja what to do! Ikväll blir det kickboxning med Karin iallafall. Ska bli lite spännande. :D

If you don't wanna love me - James Morrison


En av veckans funderingar

Killar med lockigt hår ser inte lika skräckinjagade ut som killar med rakt hår

InspFoto

Nu blev jag helt plötsligt inspirerad till att skaffa en fotoblogg. Eller att jag typ ba lägger upp lite läckra (HAHA) bilder och sånt men jag gillar inte blogg.se för det är fett lamt men jag vill ändå inte göra något nytt för fett onödigt. Jajaaa vi får se hur det bliir. :)

HEY there


Vinden kanske blåser åt rätt håll trottsallt

Just nu sitter jag och har ett riktigt stor chattkalas med många olika sorter. Har suttit och funderat lite på min framtid och det känns som att det här kommer bli ett bra läsår trottsallt. Min mage blåste lite åt "åt helvete-hållet" men nu har vinden vänt och det är mer "hejhejyouyou". Idag vaknade jag upp bredvid en beautiful girl och sen så träffade jag mamma och vi gick på ett konstmuséum och jag köpte lite block och sånt. Har kommit på att Twitter är rätt bra också. Det var väll allt för mig idag. Kommer nog mer senare i veckan nu när alla har börjat i skolan förutom jag.

To Zirran horse land

Nu sitter jag då i Siris land och dunkar Rihanna. Hon är mucho bueno tycker jag faktiskt. Eller hennes senaste låtar hihi. Idag blire då att åka till Siris laaaaand! Bada i poolen (schtek), basta (schtek), rida (faen vad oschtek), fiska (sjukt schtek) och ba chilla jäääärnet! :D

Confess

Bläää jag känner mig tjock. Jag vill börja ta tag i mitt liv NU men det är sommarlov så det blir lätt andra vanor.

Idag har jag fikat med mamma och sen fick jag reda på att jag var tvungen att lämna in min dator för dom ska kolla på fläkten och tangenten och då måste jag ladda över alla bilder och sånt på en hårddisk och nu när jag skulle göra det finns det såklart inte plats så får lösa det på något annat sätt (fråga Kakan om råd eller pappa om ett bra USB-minne). Sen har jag köpt en bra sak idag med Karin och Minna men det gick inte så bra att fixa den men det ordnar sig nog efter några gånger.

Jag känner mig verkligen elak ibland och det bara blir så hela tiden även fast jag inte vill för jag tänker inte på när jag är elak. Och så har jag kommit på att mina ansiktsuttryck, blickar och mitt tonfall kan verkligen vara skitelakt och drygt när jag i själva verket inte menar det någonstans. Jag skulle verkligen kunna langa värsta äcklade ansiktsutrycket och en spydig ton när jag är i normalttillstånd (normalttilstånd=helt okej glad). Det är jobbigt för folk tar illa upp känns det som.

Sen kan jag ju tala om att jag färgat håret brunt och det blev halvdaskgrått typ. Vet inte om jag gillar att vara brunett faktiskt. Känns inte som jag passar i det fast det kanske är en vanesak efter att ha varit blond i två år. Fast jag gillar ju blonda killar så hmmm. Men får se hur det blir på onsdag för då ska jag till frisören och klippa och färga. :)

en önskan

Jag vill ha en plats i skogen. En plats som ingen annan vet förutom jag. Där jag kan ligga och titta upp på stjärnorna. Där jag känner fukten tränga in genom mina kläder. Där jag kan andas in och ut. Bara glömma allt som känns jobbigt. Bara för stunden. Ja, jag skulle verkligen vilja ha en plats i skogen där ingen hittar mig.

Snart är det jag som är kuuuuung

Inception var tung! Lätt en på mina topp tio favvofilmer. Efter filmen tog vi en cykel så jag skjutsade Kakan och Jockers ända till Smedis. Idag har jag börjat ta tag i mitt nya liv, vaknade någorlunda tidigt och har varit ute och sprungit. Det var sköönt och jag hittade en ny runda som jag nog ska hålla mig till. Fast den är lite kuslig för dom bygger om där och då kan man bli överkörd... Nu har jag precis ätit mat och nästan läst ut Eclipse. Känns mycket lättare att hänga med när man sett den på bio för den är på engelska blöö. Idag har jag fått jättemånga snilleblixtrar i mildare grad så därför kommer jag ihåg dom halvdant. En av dom var att jag ska fan ta tag i mig själv istället för att ba blööö liksom. Ikväll vettekatten vad jag gör men det blir nog inte att sova hemma. En sak som är störande är att en knapp på min dator är lös men ska inte haka upp mig på det för värre saker har inträffat.

Bio+regn=myyyys!

Tjena alla kissekatter. Nu sitter jag i mitt kök klädd i enbart handduk för gissa vad jag har gjort?!? Duschat, jappjapp. Idag vet jag inte riktigt vad som ska göras förutom att jag ska på bio och se Inception med de som hänger med. Det är lite segt att det regnar för annars skulle man kunnat sola och inte tappa all den färg man fått i Grekland. Jajaaaa det var väll allt för mig denna dag. Peaaace! (tuffing)

DET HÄR SKA VI GÖRA OM

Då var man anländen hem från Grekland, utvilad och fräsch. Det var heeelt magiskt kan jag lova er. Skulle kunna varit kvar där i minst 1 vecka till. Sol, segling, vatten och mina två bästa vänner kan bara INTE gå fel. Skitskönt att vara borta från Stockholm och all stress mjaaou. Jag har sett vilda sköldpaddor (en då) och nästan simmat med delfiner som kom när vi badade från båten. :O GAAH INGEN KAN FÖRSTÅ HUR UNDERBART DET HAR VARIT!!!

 


RSS 2.0