Showbiz on high lvl

Nu ligger jag i Magnus säng för att han ville umgås med mig men nu har han dragit iväg för att sola solarium. Var inte han utomlands nyss liksom?!? Jag nöjer mig med B.U.S iallafall hihi.

Idag har jag gjort lite mer på min flashfilm i skolan men den fuckade ur totalt så jag var tvungen att lämna in den på granskning till min lärare, hoppas han fattar vad som är felet iallafall för jag har lagt ner mina alldeles extra fina ritkunskaper. Och tro mig, det tar en jäklans tid för mig att rita en streckgubbe normalt. Idag har jag även varit på teatern Pygmalion med min padre. Två från min klass var faktiskt där också. Men jag tyckte den var bra. Min första gång att se ett liveframträdande var när jag vara fyra år då jag såg operan Carmen med min pappa. Hade blivit som helt förstenad framför tvn när Carmen spelades så pappa drog med mig på riktigt *tufft*. Gillade teater och sånt redan dååå tydligen, gaalet. Säger bara MUSIKALER FOR LIFE! Önskar att livet var som en musikal och att folk helt plötsligt börjar sjunga och dansa. Adrenalinkick så det sprutar om det.

Nu pratar jag med Felix <3man! Han är en riktigt tuff varg..



Visa framfötterna med skills

Nu ska jag skriva av mig lite om killar och deras beteenden angående kärlek. Idag så frågade jag en kille i min klass om han kunde knyta mina skridskor och visst kunde han det. Då blev alla andra killar helt galna och skrek Albiiin är Linneas bitch och lalala. Kevin la då in några bra ord och sa "tjejer gillar gentlemän och man måste visa att man gillar dom". Grejen är att killar behöver inte skicka 40 sms några ggr om dagen för man blir ju livrädd och tröttnar fort speciellt om man inte är så "in to the guy". Det räcker med att killen ger en ett leende och då har han gjort sitt, han har visat att han är intresserad och då är det tjejens ansvar att besvara det. Gillar man honom LE TILLBAKA, gillar man honom inte kan man peka fuck you och då är det över. Klappat och klart liksom vad mer finns att säga.

Dagens visdomsord:
Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som utstrålar utsidans glans.


NY IDOL

Igår tittade jag igenom lite saker på youtube och fastnade för ett par filmer som några gjort. Typ musikal sak. Och killen som är med där sjunger så sjuuukt bra goddamn. Sam Tsui är världens nästa stjärnskott i typ Disney världen för han har ju typ en sån röst (vilket jag attraheras till heehe). Synd bara att han inte är världens snyggaste för det skulle vara pricken över iet. Fast han ser ju ut att vara asiat sååå vem veet vad som faller mig in hahaaaa.


Sugah baby


Dagens WTF

Idag på väg till Karin från gymmet hände en väldigt konstig sak. Jag ramlade i slowmotion och började skratta för jag brukar alltid ramla i slowmotion. När jag minst anade det kände jag någon gripa tag under mina armar lyfta upp mig och sen släppa mig. Det var världens random kille som vände sig om och sa varsegod och sen gick han bara HAHA! Och då började självklart jag och Karin skratta ännu mer och då kommer en ful kille med en hund och baaa dom visslar på er (dom tog ner snö från taket) bara för ni är bruuuuuudar och sen sken han upp i världens lyckosmile. Konstiga typer det finns där ute så var rädda om er! PUSSEN

Händer i veckan

Tjaatjaaa. Nyanlädd hemifrån Minna för någon timme sen. Sov där och det var lite spännande på morgonen när hon inte var där ooh. Kändes skumt att gå runt helt själv (med en Tove som sover) i en lägenhet man egentligen inte borde ha tillgång till. Men det gick finemang och jag åt frukost, tittade på tv och bäddade hennes säng så duktig som jag är. Jag måste säga att jag har liiite panik inför några ämnen. Har fixat lite med min uppsats men inte alls mycket och så öppnade jag matteboken. Mer orkar jag inte göra men får fan ta och göra det lite senare annars kommer jag må skitdåligt...... Snart ska jag dra iväg och tränaa på friskiiis med Cake. Min mage är fyfan galet stor och om ni sett den där uppblåsmage reklamen så känns det som jag har en sån!

Här är en lista på vad som bör göras och vad som händer i veckan:
Tisdag - Jobba lite tal i matteboken och stryka kalrt alla ord i mina uppsatspapper
Onsdag - Plugga på grammatik i engelska utifall vi har prov plus göra lite matte
Torsdag - Träna och teater med pappsen
Fredag - Vara med mina underbara vänner (Y) och packa inför skidresan till Norge
Lördag - Åkaaa till Norge
Söndag - Åka skidor och längta hem



Slow ride

Föööörfaaraoo vad mitt tålamod har varitpå botten idag. Det tog mig hela 1.5 timmar att ta mig till skolan och 2.5 timmar att ta mig hem. FYRA TIMMAR MED TRÄNGSEL, SNÖ, OCH KYLA. Och ja det är dags för er att tycka synd om mig nu för det är det verkligen. Hade typ inga lektioner för det var knappt några i skolan men liiite fick jag gjort. Imorgon är jag ledig och tur det så jag slipper ta mig på äckel ersättningsbussar som aldrig kommer osv osv. Nu sitter jag hos Minna och har varit här ett tag! Tjejen har fått mig på galet mycket bättre humör och det har även Tovelithoo. Dom två tillsammans är en oslagbart rolig kombination good damn it.

Kan ni tänka er att tunnelbanorna går och man kan sitta i en långärmad tröja? Det känns svårt...


21 minusgrader

Nu är det såhär ungar att det är 21 jävla minusgrader ute och att jag kommer frysa ihjäl för att tågen går bara till Gullmarsplan. Fattaaaa det här är fan åren innan 2012 för när har de stängt igen alla tunnelbanelinjer som går över jord tidigare?! Jag ska nog kila iväg snart för min lärare blir absolut gramse om man kommer försent och jag vet att om några kommer komma försent idag är det min klass. ÅÅÅH JAG HATAR SNÖ OCH JAG HATAR SL, kommer förstöra hela min dag för hur fan ska jag ta mig hem sen?!...

The end is near

Heeelgen har varit upp och ner men än är den inte slut. Lite saker att ta upp är detta jääävla snöoväder. 2012 är nära nu... Jag och Minna skulle dra på partaj i Ekerö där Atal hade något på g men kom vi dit? NEEJ vi kom till Alvik där det var fullsmäckat med folk och sen fick vi ta en taxi hem, KUL! Meeen vi hade det myspys ändå. Ooooch nu är det brådis ska till min farbror som fyller år. Skriver nog mer när jag kommer hem tjingpling.


We are the world

Åååh maaamaa mia på den här veriasionen!


Katchiiing

Hejsan alla fans. Nu sitter jag och funderar på när Magnus kommer hem för han har min iPod. Har laddat ner lite mjuusik som är chillibill för snart åker jag till Norge på skidsemester och då måste man ha färdkost. Fick reda på idag att vi ska åka med fem familjer och det är verkligen dagens WTF. Jajaaa backarna ser iallafall skitbra ut och ska lura med pappa på att åka snöskoter någon dag vilket måste varaaa fett kul. Får se om det slår vattenskoter som jag åkte i somras (hej här skryter man lagom). Måste även påpeka att mina läppar är torrare än torrast och de svider.
Idag i skolan gick spanska provet på hela 20 minuter. Har aldrig skrivit ett så bra prov i hela mitt liv. Tror nästan jag kirrat MVG men om jag inte har det ska jag iallafall fortsätta plugga som jag gjorde för det lönar sig i längden. Gympaprovet gick bra ocksååå, kaatchiing. Nu har jag skrivit på min och Emma J's samhällsuppsats och gjort ett bildmanus i stora drag för min animerade film om alkohol. Sen har man vart med Karin på gamla promenaden men det är en annan historia.

 


Afraid

Det känns som jag börjat leva ett normalt liv igen. Eller jag visste inte att det inte var normalt för någon vecka sen men nu känns det som jag vet var allting står och att jag vet var jag själv står. Allt är inte så sjukt snurrigt men man blir ändå lite rädd att saker ska försvinna och bara rinna ut ur sanden.. Alla är så sjukt olika har jag kommit på. Därför är jag rädd att vissa personer kommer försvinna nu när jag har båda fötterna på marken. Jag vill inte det! Jag vill att det ska vara som det var förut men ändå inte jajaa, time will tell.

Magnus är hemmaaaa

Efter ett tag kom Siri och joinade mig och Karin i allt pluggande. Vi satt där i kanske 6 timmar och jag hann typ göra 5 frågor på den tiden. Höll på med en gympasak och efter 5 timmar utbrister Karin "meeen jag har ju också gjort det där" så plockar hon fram världens pappersgrej på datorn med alla svar. HAHAA såå fucking Karin i ett nötskal! Jag och Siri drog iallafall och mötte upp Minna efter ett tag för att träna. Det vaar sjuuuukt mycket folk på gymmet men vi lyckades hålla oss inanför tidsramarna ändå.

När jag kom hem var Magnus hemma *YEAAY* och jag har sett på massvis med bilder från Asien där han var. Jag säger bara peppmode för nu är jag helt peppad över att göra en likadan resa som han gjort när åldern är inne. Skiter i vilka som ska med utan jag ska åka iallafall!!!

Jag har pluggat gaaalet mycket nu på spanska och gympa så jag hoppas att hjärnan hänger med när man väl sitter där.
PUSS

Pluggaplugga

Sho katter. Karin väckte mig med ett plingande på dörren. Det tog galet lång tid för mig att vakna idag så gjorde typ frukost i halvt sovande läge. Men nu sitter vi och pluggar, försöker iallafall. Karin gör massor med konstiga danser och jag tänker på annat typ heheeee. Thats the way we roll HAHA..


Ingen färsking längre

Jag kom precis hem från gymmet. Tränade faktiskt själv för FÖRSTA GÅNGEEEN! Fick världens kick av att kolla på Taylor Lautner bilder för han har ju fått världens kropp på några månader, OMG. Så jag har sprungit på bandet i 20 minuter sen tyckte jag alla såg arga ut för folk stod i kö så jag gick hem och på vägen stötte jag på Mattias, Siri och Nadja faktiskt. Det är juu galet kul att nästan alla mina kompisar tränar på just Fridhemsplans Friskis och Svettis.


Dagens socker

UUUUUUNDERBAR!!!


Kära dagbok

Iiiiimorgon är man ledig. Sååå sjukt skönt. Vill typ plugga nu men jag vet inte vad jag ska plugga på och det känns ju ganska onödigt när jag ändå är ledig imorgon hehe. Ska kanske ta och ringa någon för känner mig lite rastlös.

Idag gick skolan fort och jag fick en present av Emma B. En reflex som jag ska ha när jag är ute på kvällarna. Sååå sjukt söööt. Grejen är att hon hade verkligen tagit med sig reflexen för att just ge den till mig så det var inget random give away haha. Efter skolan fikade jag med mamma eller jag åt en foccacia så det fick bli min middag. Imorgon kommer Magnus hem och då ska jag nog följa med och hämta honom på flygplatsen eftersom jag har så gott om tid. Fast jag vill ju typ träna också så får se hur jag gör. Imorgon blir alltså en plugg och träningsdag helt enkelt.

Yeeaah nu dör jag av uttråkhet eller vad det heter usch... Kommer nog ett till blogginlägg snart minsann. Och mina blogginlägg är sjukt mobbade har jag kommit fram till. MEN VAD SKA MAN GÖRA?!!?

Alla hjärtans dag

Heeej alla små cupids. Helgen har gått supersakta men ändå superfort och nu är det söndag. Men inte vilken söndag som helst utan Alla hjärtans dag. Den har spenderats med min Minna OBS min. Vi har varit lite överallt och jag tycker vi haft det mysigt men ibland blir allt lite för sentementalt när man inte har någon man gillar att hålla om så då blev det mindre mysigt haha. Fast jag och Minna kanske är ment to be? HEEHEEE... Nu på kvällen har vi varit och tittat på filmen Valentines day på bio och den var jättegullig så nu känner jag mig alldeles berusad av kärleken och jag vill bara sprida vidare den till allt och alla. Jag är tillochmed extra snäll mot en viss .... .....! Liiiista ut vem det är va hihiiii. Nää nu blir det sängen för mig för imorgon är det skola och då vill man vara utvilad.
PUSS

Ps. Jag har spenderat sååå äckligt mycket pengar på mat den här veckan att det är sjukt. Inge mer matspenderande på hela månaden för nu har jag blivit tjock på köpet vilket är äckligt.
Ds.




Dagens socker


Respectha

Förra inlägget spårade ut totalt och ni fattar antagligen inte vad jag menar meen god damn var det är skönt att skriva av sig. Hahaha eftersom vi håller på att snacka om att saker aldrig kan försvinna på internet i skolan så sitter jag nu och funderar över vad mina arbetsgivare kommer tycka om det inlägget när dom ser det. I know Im wierd.

Idag har jag varit i skolan och det kändes faktiskt braa. Hade lite roliga skrattstunder och vi spelade kort som vanligt. Jag är mästare i sjuan så alla vet, har R.E.S.P.C.T när det gäller det. Efter skolan åkte jag till Minna och jaaaa hon hade fått en tv i sitt rum så vi tittade på den och åt (ovanligt) och sen fick jag skiiiitont i magen så kanske inte är helt frisk trottsallt.

Imorgon blir nog en bra dag tror jag. Börjar sent och slutar tidigt. Kan väll aldrig bli fel?

Näää nu ska jag nog läsa Animal farm som vi har i Engelskan och snart kommer Magnus hem. TAGGA TILL! :D

En soet bild på Minna och mig hihi


In to the wild

Börjar känna att jag tappar stinget. För faktiskt så säger jag bara saker nu förtiden utan att ens fatta vad dom betyder själv. Förut var jag fett smart och kunde verkligen säga svar på tal och äga alla små idioter som vågade sätta sig upp mot mig. Men min låga har slocknat... Kanske för att jag inte orkar bry mig längre eller kanske bara att jag har blivit allmänt osmart. Har haft mina aggressions problem i livet och något som verkligen hjälpt mig är meningen "du måste välja dina fighter". Visst måste man välja sina fighter men om man tappar stinget och en bit av sig själv är det väll värt att hoppa in i en osäker fight bara för att känna den härliga känslan av att jag har en snabb käft och kan troligtvis vinna det här? Jag tror fan det. För grejen är att jag är en tjej som vill hjälpa andra och kunna säga smarta saker. Känner bara att jag inte får någon feedback tillbaka alls. Om jag skulle berätta att jag fått en istapp i huvudet och svimmat av skulle antagligen personen bara "nämen hoppsan så det kan gå, men vet du vad som hände idag blablablablaaaa". Och jag lyssnar, nickar och försöker säga saker som möjligtvis hjälper. Jag kanske helt enkelt inte tycker jag säger bra saker för att jag själv inte får någon uppmärksamhet.

Inget händer nu förtiden eller allt händer alla men inget händer mig. Jag kanske borde börja ge mig ut på osäker mark bara för att få uppleva lite nya saker. Tar man inte saken i egna händer så kommer fan inte saken  ta tag i det själv. Det är något jag har lärt mig av mina 16 år på denna jord.

FUCK THIS SHIT IM GOING WILD!

With every heartbeat-Robyn

We could keep trying
but things will never change
So I don’t look back
Still I’m dying with every step I take
But I don’t look back
And it hurts with every heartbeat


GE MIG!

Jag kör på en Tilde och Karin med att lägga upp lite boys då och då men man kan ju aldrig få för mycket av dem hihi.


Hejhej hemskt mycket hej

KUL! Då var man riktigt sjuk då. Eller jag är typ bra nu men är helt skakis för jag har inte ätit på en hel dag. Igår låg jag som en död fisk i min säng hela kvällen och hade feber. Fick faktiskt igång min tv i ett annat uttag men en sak som är lite panik är att kanalerna är på dom fel siffrorna om ni fattar. Jaa jag är lite speciell av mig men rätt ska vara rätt haha. Och nu när jag tittat på tv ganska mycket ser jag att filmen Valentines day har biopremiär på fredag och god damn, visst ska jag försöka få biljetter då. Det är ju typ asmycket kändisar med i den filmen och en speciell person gör att man vill se den ännu mer TAYLOR LAUTNER *dreggel*. Det är ju alla<3dag på söndag. Är faktiskt taggad inför den och gissa vem jag kommer vara med om inte min underbara flickvän hihi. Det roliga är att folk nu förtiden tror verkligen att vi är tillsammans på riktigt och det tycker jag är jätteroligt hahaha. På tunnelbanan i helgen frågade några om vi var tillsammans och det är flera som har frågat Minna sådana saker HAHA. Men vaad ska man göra jag älskar ju henne så man ska väll inte klaga.

Fan för att jag måste plugga spanska idag säger jag bara, USCH. Juuuste min pappa fyller år så det blir en hejdundrandes måltid till middag! Hoppas bara jag kan äta och slipper spy efter hihi. Fast jag har ju inte spytt så varför skulle jag spy hmmm. Nu skulle jag lätt vilja att någon kom och myste med mig i min lilla säng. Känner för att kramas för sånt gillar jag hehe.

Och juuuste jag drömde om jordens undergång. Seriöst vilken dröm, den var helt vild. Mattias har skrämt upp mig med sin dumma blogg där han skrev om 2012 buhuuu.

(Det här inlägget kände jag spårar ut lite. Är lite wooohooo i huvudet höhö.)


Känner inte för att dansa

Hej kissekatter.
Nu sitter jag i min lilla säng (som kanske kommer bli stor) och mår sesådär.

Idag var jag på svenskan och spanskan men skippade dom två sista lektionerna för jag var så himla trött och mådde inte riktigt bra. Sixtens två vänner är väldigt sjuka och Johanna och Sixten är hemma idag för att dom känner att det är något. Jag måste också fått en släng av det för jag är sjukt trött så har sovit i flera timmar och sen har jag halvont i magen. Jag orkar verkligen inte bli sjuk... Hade tänkt att fika med mamma idag men nu när jag sa att jag var påväg att bli sjuk så blev hon helt "näää jag vet intee dåå..." *SNYFT*. Men vi får se hur det blir med det.

Idag ska jag iallafall göra spanska och läsa engelska och sen titta på tv. Det känns faktiskt som en riktig titta på tv dag. Synd bara att mitt uttag som går till min tv är trasigt hoho. Juste jag fick G på mitt matteprov och jag har dåligt samvete för det... KUL.

ÅÅÅH! Min blogg är så himla bildlös men vad kan man ha för bild till det här inlägget liksom?

Rekord

Igår satt jag uppe med Minna och pratade till typ fyra-fem?! REKORD seriöst. Brukar alltid få panik runt två snåret men det var så pass mysigt att jag sket i mina vanliga regler hihi. Idag vaknade vi runt tolv och gick iväg för att gymma. Minna mådde galet dåligt så jag gymmade lite själv (bra Linnea) och sen kom Jimi lite senare. Nu sitter jag här hemma i min fotölj som man får ont i rumpan av så därför täntke jag gå och käka lite lunch. Vad som erbjuds vad jag inte, hoppas bara på att det finns lite köttsak och ris kvar från iförrförrförrförrfööörr går typ haha. Vi är en riktig frysa in mat oavsett hur liten portion det är familj och jag gillare (Y).

PUSS

Mello med gänget

HEJHEJ! Just nu sitter jag och Karin och pratar i min säng om lite old blatte stuff. A BIG NO NO! Fast lite kul är det ju att ha upplevt olika sidor av stan.

Idag vaknade jag och Minna ganska tidigt. Då tittade jag, hon och Siggelito på Aladdin och det var jätteeemysigt. Älskar att titta på film på morgonen. Efter ett tag åkte jag och Minna till Nacka forum där jag fick hem någon koftsak och ett lite extra ordinary linne *blink*.

När vi hade shoppat klart och ätit lite åkte vi hem till mig och badade yeaay. Halv åtta skulle vi möta Jimi, Siri, Mattias och Karin vid Vivo och 19.28 tittade jag på klockan när vi fortfarande låg i badet och SHIIAAAT vi måste fixa oss. Så vi gjorde det fort (Minna gjorde det) och sen drog vi och mötte upp kissekatterna. Vi köpte lite onyttigheter och åkte hem till mig och tittade på Mello (melodifestivalen). SALEM OCH OLA! <3 YEAAHHH! (Party all night /Karin!) Jahaa nu var det slut på roligheter. PUSS


TAGGA TILL!

DET ÄR FREEEDAG! Veckan har gått galet fort. Vet knappt var tiden tar vägen nu förtiden. Ikväll blir det taggatilltaggataggatill wohooo (tolka det hur ni vill). Idaaag har jag haft matteprov och jag säger bara TACK JIMI DU ÄR EN ÄNGEL. Hahaha det gick rent ut av sagt åt helvete om jag inte hade haft Jimi sssschhh. Har fan aldrig fuskat på ett prov förutom det här kom jag på nu. :O Efter skolan gick jag och köpte godis för godis är gott hihihiiiiii.

Nu ska jag nog träffa Minna fast hon var jäkligt seg idag så får väll se när det blir.
PUSS


Sommarsommarsommar

Dom senaste dagarna har det pratats på väldigt mycket om sommar så nu är man verkligen taggad till 1000.

Vara ute hela nätterna. Slippa oroa sig över tiden.Tunna kläder. Umgås med människor man älskar. Bruna snygga kroppar vart man än vänder sig (förhoppningsvis och förhoppningsvis är man en sådan själv). Grillning på stranden eller bryggan. Bada nätterna långa. Äta glass i mängder. Cykla runt i solnedgången. Picknick i parken. Fotboll. Studsmatta. FRIHET!








Dagens tankar

Just nu är jag i stooort socialt behov. Känns som jag måste umgås med folk hela tiden så jag inte blir rastlös, joobbiigt. Orkar ändå inte gå ut och träffa folk i den här kalla vinterlandet. I-landsproblem verkligen...

Idag har jag gått i skolan sammanlagt 1 timma och 20 minuter. Kul liv verkligen... Blir fan lite irriterad på att min skola ligger så långt bort för om man nu slutar klockan tolv kommer man ändå hem runt kvart i ett och då känns det som hela dagen gått (y).

På tunnelbanan hem såg jag en kille. Man kan varken beskriva honom snygg, söt, het eller något alls men jag kunde inte ta ögonen från honom. Några i min klass satt och pratade på glatt om saker men jag verkligen slöt mig ute från hela världen. Kändes som en film HAHA! När fan kommer kärleken till mig egentligen? Jag orkar inte vänta länge till.

Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och göra lite småsaker men jag vill verkligen träffa någon fast pallar inte fråga. ÅÅÅH!!

Underbara saker

Vissa saker är bara så himla underbara så därför tänkte jag dela med mig av det till er.

  • Värmekuddar. Seriöst man kan värma sig med dom, dom tar bort smärta och kan vara ens bästa vän om ens kudde ramlat ner på golvet.
  • Glass. SÅÅÅ SJUKT GOTT! Kan äta det i alla årstider oavsett hur kallt det är ute.
  • Snygga kroppar. Man får världens kick till att gå till gymmet och träna galet.
  • Komplimanger. En liten sak som ändå kan betyda så otroligt mycket. Oavsett om någon säger något om ens hår eller nya halsband kan det ju göra ens dag.
  • Äkta vänner. Folk som alltid ställer upp för en och som vill veta hur man mår. Jag som är galet bekräftelsesjuk av mig älskar att jag har just sådana vänner som visar att dom bryr sig.

Thug life

Yo yo yo. Idag var det en sådan kallad risendag. Med det menas det stora tröjor. Att vara allmänt risen helt enkelt. Så imorse smällde jag upp Magnus dörr och tände lampan när jag insåg att "shit Sixtens mormor ligger och sover här". Faaaaan pinsamt värre var det för där låg hon och var helt nyvaken när jag hade slängt upp dörren högt och tänt lampan... Jag letade iallafall fort som vinden efter Magnus stora svarta tröja och sprang genast ut där ifrån. Skolan har varit riktigt chill faktiskt men jag har mycket läxor den här veckan. Jajaaa sånt får man genomlida. Nu ska jag spela the Sims 3 som den g4mer jag är.
PUSS



RSS 2.0