Lite update sådär

Heejheej. Jag är verkligen jättedålig på att blogga ibland men känner att ingen egentligen bryr sig om vad jag skriver så då är det inte värsta grejen att jag inte bloggar heller. Men nu känner jag att jag borde skriva ett inlägg bara för att få skriva av mig lite. Jag kan ju typ sitta och läsa mina blogginlägg jättemånga gånger och ba oooh intressant. Lite lustigt sådär but that's just the way I am.

I helgen har jag självklart varit med lilla Minna. Vad har egentligen hänt? Joo i fredags var vi någonstans ute åt tjottahejti där Atals bror hade en födelsedagsfest. Ganska kul men jävligt kallt. JAG VILL HA SOMMAR! Varför all den här snön nu när julen är över....

I lördags fyllde JIMI 18 ÅR! GAAL1. Jag och Minna åkte hem till honom där han hade dukat upp värsta tårtkalaset, haha söötast! Lite andra personas var där också och det var gott och kul att träffa dom grabbsen som man inte sett på ett tag yeeaaah. Efter ett tag drog Minna och jag till mig och åt en av våra specialrätter (jag lagade den såklart) och myste med LOST. Den serien är ta mig fan riktigt obehaglig.

Idag hände det lite tråkiga saker, tyvärr. Jag och Minna har inte gjort ett skit seriöst men det är skönt för jag har blivit väldigt förkyld. Eller har varit det några dagar nu fast har inte haft tid att vila liksom. Här är det TAGGA TILL 24/7. Fast nu känner jag att jag ska börja ta det lugnt så jag inte får mina panikhostattacker som jag hade tre månader förra året. Och jaa det var verkligen tre månader, fyyyyyyfaaan vad hemskt det var!

Nu sitter jag och lyssnar på mjusic och har matteboken uppslagen bredvid mig, FUCK it, har matteprov imorgon... Och just nu är helvetet utbrytet i huset så får se om jag kommer vara hemma särskilt mycket dom här kommande dagarna. I just can't stand it!

Tagen ur Tildes blogg


Min nya kärlek

JUSTIN BIEBER! Vilken röst, vilka låtar, vilken sötnos, vilken kille. Fatta vad coolt att han har spelat lite covers och lagt upp på youtube och vips har han fått ett skivkontrakt. Killen har talang! Men en sak jag stör mig på är att han kallas JB för vi alla vet ju vad det står för (Jonas brothers) hihi.





When did your heart go missing-Rooney

I'm waiting, waiting for nothing
You're leaving, leaving me hanging
When did your heart go missing?
When did your heart go missing?
I treat you like a princess
But your life is just one big mess
When did your heart go missing?
When did your heart go missing, yeah?


Måndag, tisdag

Heeeej alla fans! Igåår hann jag inte skriva eftersom jag var med min underbara flickvän Minna. Vi hade det galet mysigt enligt mina egna tankar hehe. Hon kom till min skola och sen åkte vi in till stan och kikade runt lite där. Jag är inte den största shoppingtjejen för jag tycker jag aldrig hittar något så det var väll hon som kikade runt mest men ändå! Efter stan åkte vi till Café 60 (FÖR ANDRA GÅNGEN!) och pratade om livets alla frågor. Sedan åkte vi hem till henne och jag sov där.

Idag hade jag bara en lektion och den var rätt chill azzå. Efter det åkte jag hem till Karin och käkade pannkisar och soppa, yuummiiiee. Vi har även tränat och jag blev fett trött efter det så när jag kom hem hoppade jag in i duschen och somnade. Nu kanske ni undrar hur man somnar i en dusch men jag satte mig ner så det var inga konstigheter. När jag vaknade hade jag vatten i örat och det tycker Jimi är jättekul nu vilket inte jag tycker... Ikväll ska jag fortsätta plugga på mina spanska glosor, fixa min ipod och lägga mig tidigt. Låter inte så illa va?
PUSS

Another day another drama

Helgen har varit back and forward som man säger på engelska. Trodde jag hade upplevt mycket drama i mitt liv men det som händer just nu gör så känslorna bubblar till liv. Det värsta är när det handlar om någon annan än mig för då har jag absoult ingenting att säga till om, ååh blir så frustrerad. I fredags var vi iallafall på en dunderfekke och där var det drag kan man säga. Galet mycket "kändisar" och jag fattar inte hur vi kom in där men kul var det. Jag och Minna åkte hem till CG sen faktiskt och det var väll lite lalala men kul om man tänker efter haha.

På lördagen vaknade vi av Carl-Gustavs vilda småbarn som vi sedan myste lite med när vi tittade på Harry Potter 3 hehe. Efter ett tag åkte Minna och jag till mig för att sova. Vi catchade även upp med Siri och sen gick vi och åt på donken och åkte efter det hem till Minna. Hemma hos Minna hände det en jobbig sak, usch... På kvällen för att lätta upp stämningen lite åkte vi till Café 60 som jag aldrig fikat på förut. Det var mysigt men fullt. Sedan åkte vi till Jimi för att hämta Siris nycklar och sen drog vi hem till Siri och sov.

Idag har vi myst med filmen Ciao Bella (Minna och jag klarade av att sätta på den själva medan Siri köpte mat till oss *applåd*). Nu kom jag precis hem från mina kusiner i Älta där det bjöds på god middag och efterrätt. Har även åkt pulka *kul* och blivit mulad *mindre kul* haha.
Nu känner jag att jag bara vill komma bort från vardagen. En semester till något varmt ställe en vecka skulle vara helt underbart. Känner att jag förtjänar det.
PUSS

Ta mig till kärlek

Just nu känner jag att jag behöver någon. Någon man kan krama om och veta att man får en riktig kram tillbaka. Någon man kan ringa och prata i timmar med. Någon som får en att skratta för att veta att man mår bra. Någon man kan prata om djupa saker med och gråta om det känns jobbigt. Jag behöver någon som verkligen bryr sig. Någon som uppskattar mig för den jag är. Någon som jag inte skulle kunna leva utan. Någon som kan dö för mig. Någon man kan titta i ögonen och veta att just denna person är den underbaraste personen i ens liv. Jag behöver kärlek och jag behöver det nu.

Oh happy day

Gal1 mycket saker har hänt idag! Har skrattat sjukt mycket, alla har varit fett roliga och sånt är ju kul. Emma B gjorde min dag imorse, min frisör gjorde min dag på förmiddagen, Karin gjorde min dag på eftermiddagen och TT (mammas kille) gjorde min dag på kvällen.
Nu sitter jag och chattar med två sötnosar, Minna och Jimi. Diskuterar saker som är orättvisa. Usch blir riktigt arg...

Men idag har iallafall:

  • Jag har klippt och slingat mitt hår
  • Jag har träffat Karin och kollat runt lite i hennes skola
  • Jag har ätit soppa och våfflor hos mamma
Fasen vad jag börjar skriva punkter i min blogg asså. NOT NICE!

Nya hårfägen


FLIPPARE KÖR BARA

Idag har det bara varit en slappdag framför tvn. När en reklam som handlade om en kvinna som var 50 och hade hittat den rätta krämen för att få bort rynkor dök upp fick jag någon slags snilleblixt. Tänk när man är 50 och tittar tillbaka på sin ungdom och känner att man inte gjort tillräckligt och uppskattat hur snygg man såg ut i den åldern. Jag är inte nära 50 årsåldern men gaah vilken panik jag får när jag börjar tänka på sånt. Man borde göra det mesta av alla dagar och våga sig på lite saker som man säkert kommer komma ihåg som något bra när man är 50. Även fast det är liiiite crazyy så lever man ju bara en gång. Jag ska iallafall försöka våga göra lite mer saker, liksom impulssaker istället för att tänka igenom dom ett halvår så jag slipper sitta hemma i min villa när jag är 50 med tre barn och man och tänka tillbaka på mina ungdomsår och få ångest över att jag inte gjort något kul med dom.

Saker som ogillas stort...

... är:

  • När ett klädesplagg man gillar är spårlöst försvunnet
  • Att köpa jeans för det finns aldrig några som är snygga och passar en perfekt
  • Att prata i telefon med vuxna människor man inte känner bra för det blir alltid stelt och ibland fattar man inte vad dom säger
  • När alla pengar plötsligt är helt slut och man vet inte var dom tagit vägen

Helgen som varit

Heeej! Har inte skrivit under helgen men whatever det är väll ingen som bryr sig ändå höhö.

I fredags tittade jag på bio med Minnas familj minus Tove. Vi såg Snabba Cash och den var riktigt bra! Lite senare åkte jag och Minna på äventyr ute på landet. Runt klockan två åkte vi hem och landade hemma hos Siri och somnade.

Igår var jag och Minna i staden med Jimi, Mattias och Siri. Inte speciellt mycket hände och sedan på kvällen var vi hemma hos mig och myste med onyttigheter och tittade på den nya American pie som jag inte rekomenderar. Eller om ni inte gillar dirty stuff är det en bra American pie film för i den här var det verkligen INGET ALLS... Typ bara massor med nakna tjejer och fula killar som springer runt, inte så underhållande haha.

Idag gymmade vi på friskis där Mattias och Jimi också var. BIFFPOJKARNA haha. Jag och Mintzpie var fucking awsome! 2 och en halv timme gymmande är inte att leka med när det gäller oss hihi.

Imorgon är jag ledig, WOHOOO! Då borde jag göra något av dagen men jag är så himla slö så det kommer väll göras nada.

Nu ska jag fixa med min iPod.
PUSS

Snygg = dum?

Idag har jag verkligen varit skitsnygg! Tänkte imorse att nu när jag är fett snygg så kommer säkert massor med andra saker gå åt helvete och visst har det gjort det! Det hände en grej som fick mig att tappa talförmågan och det är i sådana tillfällen man verkligen borde prata, FAN! Sen nu när jag ringde frisören för att beställa klipp och slingtid kom jag självklart inte ihåg mitt mobilnummer så det blev alldeles tyst i telefonen och jag stammade fram några konstiga siffror och sedan kommer jag på att hon kan ta hemnumret istället så då stammar jag fram det. WHAT IS THIS SHIT? Kan man inte vara snygg och smart samtidigt eller måste man vara antingen eller. Så jävla typiskt. Och jag skulle träffat Carl idag men jag var galet trött då så vi avbokade det men nu är jag helt hyper och vill verkligen vara med någon men han svarar inte så jag försöker ringa Karin men hon svarar inte heller. VAD HAR MAN EN MOBIL TILL? Shitpommfritt... Alla andra bor ju så jävla långt bort och speciellt Minna, varför Gud? :'/

Victoria's Secrets next

Heeej! Dagen har varit ganska rolig för dom flesta i min klass har varit galet trötta precis som jag. Och när man är galet trött tycker man allting är roligt och man säger konstiga saker så det är typ vad dom flesta har gjort idag. Skrattat och sagt konstiga saker.

Lilla Minhoe kom och mötte mig vid min skola och sen åkte vi och gymmade. På gymmet var även Karin, Jimi och Mattias så det var kul, hihi. Mina armar har faktiskt blivit fastare och det är jag skitglad över men vad jag är mindre glad över är att Minna går runt och säger att Karin är skitsmal! Hahaha jaja mamma säger trotsallt att vi har breda höfter och mycket rumpa i släkten såå jag får väll skylla på det. Jag har ju typ blivit träningsnarkoman sen jag tittade på Victoria's Secrets show för dom är så jäääävla snygga. Har bara tränat två gånger i år men vadå jag gör det fett bra! Mer ska det bli iallafall. Minst två gånger i veckan, YEAH BEACH 2010!


Call it dumb, call it love

Idag har jag både hunnit med skola, Karin och Minna, tillochmed Tove en stund. Inte illa. Nu sitter jag här med nymålade naglar och känner att något saknas. Vad kan jag inte riktigt sätta fingret på men jag har börjat fundera på vissa saker och det känns inte bra... Man borde väll inte oroa sig men tänk om det man gör kanske inte är det bästa för en själv? Jajaa nu sitter jag och lyssnar på min nya droglåt Gym class heroes-Cupids chokehold. Otroligt bra låt, text och musikvideo. Har inget mer att säga förutom att jag redan är skoltrött...

Dropped dead

Heej! Jag är såå sjukt trött så mina armar orkar knappt skriva detta inlägg. Då undrar ni säkert varför? Jo det är så att jag har gymmat wohooo! Victoria's Secrets next *not*. Jimi och Mattias var lika flitiga som jag medan Minna satt och tittade, that's my girl haha. Och nu när jag precis badat har jag hittat massvis med blåmärken på kroppen, då menar jag på konstiga ställen. Det måste vara Miintosh som gått på för hårt asså, HAHA! Men attbropå Victoria's Secrets så hade Mikaela en väska därifrån idag och jag fick reda på att hon hade ett par mjukisbyxor därifrån också. Fatta om jag fick svårt att andas ooooh. Nu ska jag bara chilla och mmmm vad skönt det ska bli.
PUSS

One love - David Guetta

DAVID GUETTA IS THE KING!

Because were survivors were making it work expecting the best when they hope for the worst


Welcome to the dark side

Nu har jag suttit och skrivit på mina svenska loggar i över tre timmar! ÄNTLIGEN KLAR! Fast inte blev dom bra utan jag tror det blir ett VG som har upphöjts av några MVG stycken för annars skulle det vara ett G. Logiskt? JA!

Helgen har varit galet chill. I fredags kändes det knappast som fredag utan snarare tisdag så varje gång jag tänkte att det var fredad blev jag glad. Jag har varit med Frecklez (Minna) hela helgen. Vi har chillat galet med Saggy och busat lite on the WESTSIDE innan vi rullade vidare mot Jimi hihi.




Andra bullar

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu ska det bli andra bullar med bloggandet när allt kommer tillbaka till rutiner efter lovet.

Mitt lov har varit galet skönt men ändå segt så det kanske är bra att skolan börjar igen. Varje dag som går nu är en dag närmare sommaren och OM jag är taggad på sommar! GALET TAGGAD! Gliiiiiida hela dagarna det är vad jag kommer göra hihi. Vill inte ha vinter något mer. ENOUGH IS ENOUGH som jag brukar säga.

Idag var det första dagen i skolan och den blev faktiskt rätt bra trottsallt. Imorse var det en annan femma då jag bara hade ont i magen pga skolan, usch.

Just nu sitter jag och skriver två läsloggar av tre vilket inte går speciellt bra eller formuleringen på det hela känns bara fel så ska nog läsa igenom alla om ett tag och se vad jag kan ändra. Ikväll ska jag laga middag själv och sedan hämta Saggy hos sin chompiz. Imorgon har jag prov i datakunskap men tror ni jag orkar plugga inför det? SVAR NEJ! Har varken tid eller lust höhö.

Längtar till värmen... (och kärlek *fniss*)


2010, ett år med nya tag

Ett nytt år med nya upplevelser, nytt drama, nya gläjdestunder, nya förtvivlande gråt, en ny chans till något man vill vara. Jag har alltid tyckt att nyår är väldigt överskattat. Folk lovar sig själva för mycket och sen när det väl skiter sig i början så struntar man helt totalt i löftena man skulle hålla. Men i år tänker jag faktiskt ge det nya året en chans.

Jag har ändrats så himla mycket under 2009 och jag känner att jag snart är den där personen jag vill vara. Jag ska ge mig en chans att hitta mig själv helt enkelt.  Något jag borde göra är att tänka mig för innan om jag verkligen ska säga saker för ibland när man gör det så får man världens klump i magen efter och tänker varför i helvete sa jag det där. Jag ska även sluta göra så mycket för andra utan göra det som jag känner att jag vill och det jag glädjer mig av att göra. Jag ska också sluta ta till mig så mycket av vad andra personer gör och säger eftersom jag oftast bara blir ledsen och sårad av det. Jag ska vara gladare och snällare mot dom jag verkligen älskar! Jag ska köra mitt race helt enkelt, det är trotsallt mitt liv och varför inte leva det som jag vill? PUNKT SLUT

RSS 2.0