Anorexia, ja tack!

 

BLäää och blää igen. Det ända jag och Minna gör på dagarna är att sova och äta. Typ pommes, bea, kexchoklad osv osv mitt i natten och sen lite senare får vi ångest och äter vita bönor för att allt ska komma ut men vi får bara ont i magen istället. Seriöst vi är typ dumma i huvudet. Sen sover vi till tre på dagen och så är vi ändå skittrötta så vid sex sover vi lite till. VAD ÄR PROBLEMET?! Hahaaa ska bli ändring på det men jag gillar det ändå för det är skönt att bara va. Skins har vi kollat på en del också och det är nya favvo serien just nu men som sagt inget slår OC. ♥ Nää men det är ju typ våra förebilder så som de håller på liksom mhmmm. ;) Snart ska jag träffa Cassandra, sjuuukt länge sen så det ska bli kul. Sen blire bio med Carl Schnitz och ovanligt nog MINNA?!?! Shiiiit den tjejen är ju överallt. Hahaaa I'm so funny, yeeah *not*. Det är typ engelska veckorna för alla pratar engelska på stan och tillochmed här hemma blir det engelska snack. Imorgon kommer mina parentz hem och då är det slut på freedom. :(


Private party in my pantzzz

Hallå hallå i stugan! Det händer så mycket nu förtiden eller så gör det inte det. Nää men jag har liksom inget att skriva om direkt. Har varit en ganska "hård" vecka. Kungsängen 2 gånger, Rotebro 1 gång, hemma hos Emma 3 gånger. Det är livet grabbar. Party all day long you know. Mina föräldrar kommer hem på onsdag och då lär ju allt bli som vanligt igen. Sjukt skön...t att ha varit utan dem i två veckor hihi. ;)

 


Every rose has its thorn - Miley Cyrus

We both lie silently still
In the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right

Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

[Chorus:]
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn
Yeah it does

I listen to our favorite song
Playing on the radio
Hear the DJ say loves a game of easy come and easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you'd be here right now
If I could let you know somehow

I guess

[Chorus]
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
But the scar, that scar will remain

I know I could saved our love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

And now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside

And to see you cuts me like a knife
I guess

[Chorus]
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn


Uppdatering om att jag lever (allas iCare's åker upp)

Bloggen går ju utför just nu men det är sommarlov så datorn är inte den första prion på listan. Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med på dagarna men jag har varit på Minnas land ett tag och har solat och badat i havet. Eller snarare doppat oss i havet. Sen så vann ju Spanien VM så sjukt härligt! :D Jovars igår var jag och Minna vid en sjö mitt ute på landet men det var väll helt okej liksom jag hade förväntat mig värre. Sen har jag varit på mitt livs första pool-party men det behövs inte kommenteras mer, haha. Och igår åkte Karin till Grekland och fysatan vad jag längtar dit. :O Det kommer bli så himlahimlahimla kuuuuuuul! Nu ska jag laga mat till mig själv och det ska bli muuums fast vill ha ärtor. :(

Rysningar till tårar

Miley Cyrus The OC Fina bilder Snilleblixtar Stjärnorna Långa kramar Ord som betyder

Du dras med dig själv hela livet ut

Jag har kommit på att man måste bjuda på sig som man är. Om man ska fucka ur ska man fucka ur på sitt egna sätt och inte ta efter vad alla andra gör bara för att just alla gör det. Om man bara är sig själv så borde man väll ändå känna sig rätt bra till mods. Det är det livet går ut på, att våga stå upp för sig själv. Den enda du kommer leva med resten av livet är DIG själv så stå på dig. Folk är ju ändå med dig för att de gillar dig som du är om du inte är kändis förstås för då bör du passa dig.


Peace and love 2010

Det blev aldrig någon grillning på min födelsedag utan vi hängde på Grönan längre än bestämt och sen kom lite folk hem till mig och jag fick finfina presenter av mina fina kompisar! :)

Nu sitter jag i min säng för första gången på en vecka. Jag har haft så sjukt kul på Peace and love. Får tårar i ögonen när jag tänker på det. Såååå skönt att vara utan mobiler och allting. Liksom bara vara med sina vänner! Och vi hade så sjukt sköna grannar som var som ens syskon. Man kunde verkligen fucka ur där som aldrig förr. Sjunga Miley Cyrus låtar för poliser, ragga på tjejer, slänga skräp på marken hejvilt och så mycket mer. ALLT VAR AWSEOMEEE!!! Ett minne för livet må jag säga. Camp hund♥. Artisterna var faaen bara ett plus i kanten för skulle kunna varit där utan musiken. Fast Robyn var bästbästbäst. Åååh saknar redan.


RSS 2.0