ADHD

Den här familjen är ju psykstörd! Skulle ju kunna vara Minna och Tove HAAHAA men den MÅSTE ABSOLUT KOLLAS!


DJ LINNEA IN THE MIX

Hejsan hoppsan. Livet rullar inte riktigt som det ska just nu men snart är det lov och då får man ta igen sig! Jag hade en lektion, LJUD och det var grymt. DJ Linnea hur klingar det i öronen om inte fantastiskt? Eller DJ Karre, Lelle osv osv. Kärt barn har många namn mina vänner hihi. Nää men jag funtar faktiskt på att kanske gå någon DJ kurs bara för skojs skull. Efter skolan tränade jag med Karin och vi har hittat asbra maskiner så nuu är jag taggad tills nästa träningsdag. Hann även med att träffa Minna en stund på stan och vi fick en kasse med massor av mat i så det var inte helt fel. Nu har jag pluggat matte i en timme för har prov imorgon buhuu men min snälla storebror hjälpte mig lite så får bara akta mig för paniken imorgon. Man måste ju typ verkligen tänka sig in i matteuppgifter som i verkliga livet annars går det åt pipsvängen. Nog med prat om det... Vad jag ville komma fram till är att jag faktiskt inte har mycket mer att säga nu.

Påskägg från matkassen sitter aldrig fel, bara på magen...


Whats up

Snart ska jag traska iväg och träffa Minna för ett viktigt ärende!!! Sedan bär det av till mamsen där mormor kommer vara också. Är lite nervös inför matten på onsdag så jag kanske ska skjuta upp det eller så pluggar jag som satan imorgon.. Vi får se helt enkelt. På onsdag åker mina föräldrar bort och det ska bli så gudomligt skööööönt. Det var nog allt för mig denna stund återkommer antagligen ikväll.

Shopping från Rom

 


Resan i Italiens sköna land

Nu är jag hemmaa igen! Resan har varit väldigt bra. Snyggare killar får man leta efter ohlalaaa! Jag och pappa har åkt sightseeing buss ca 5 gånger samma sträcka på en dag, ätit glass för 85 kr och haft allmänt trevligt i solskenet som ibland täcktes av lite moln men aldrig får man vara riktigt glad. Och som vissa inte fattar har jag INTE varit på solsemester och därav är jag INTE brun. PUSS

Mobbade bilder hela bunten men jag är en flicka som gillar att bjuda på sig själv så varför inte?

 

En bild till JIMI! Har faktiskt tagit lite inspirerande bilder till alla men eftersom Jimipojken kommer bli gladast får han förtur heheee.




Snart lyfter det

Har precis kommit hem från frukost på stan med min älskade Minna. Vilket underbart väder det är ute! Vi satt vid vattnet lite och jag verkligen njöt. Snart bär det av till Italiaaa. Planet lyfter klockan fyra men man måste hinna köpa resegodis så därför är det bra att vara ute i god tid. Hoppas våren har kommit på riktigt när jag kommer tillbaks hit till Sthlm.

PUSS


Viva la Roma

Ja ni, imorgon åker jag till Rom med min alldeles egna pappa. Shopping, mat, godis, sightseeing och 20+! Har packat lite idag och min väska är nästan helt tom så det finns en fribiljett för er som känner er manade. Kommer hem på söndag såå ni behöver inte gråta ögonen ur er... för mycket iallafall hihi.


Down to earth-Justin Bieber

You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears
So far away and now I just need you here


Give it to me babyyy

För det första måste jag bara säga att ni är så sjukt tråkiga på kommentarer!!! Loggar in och hoppas se något nytt men näää här var det lika tomt som vanligt, flippside!

Idag slutade jag vid tio för min härliga animerade film blev klar. Blev lite gramse där för allt jag hade gjort förra gången hade försvunnit så fick göra om men skills som jag har gjorde jag det smärtfritt och enkelt. Efter skolan åkte jag hem och lagade pannkakor till mig och Karin vilket är jäävligt ovanligt att jag ställer mig framför spisen. Sen gick vi och gymmade och där säger jag bara OMFG för det var en speciell kille där och han fick mig att arbeta på lite extra hårt, yummiieee. Gymmandet gick jävligt bra vill säga och efter några timmar gick vi hem till Karin och gjorde en hemlig grej vilket man kan se som både framsteg och misslyckande.

Random bild på mig och Cooks för en tid sedan.


Chachaboom

Nu var det ett tag sen jag skrev men jag har haft fullt upp. Helgen har faktiskt varit väldigt rolig. Lite spårad i slutet men sånt är awseome om man inte haft kul på länge. I fredags myste jag med älskade OC och älskade Minna i min älskade röda soffa. Karaktären Marissa Cooper kan ta min anda, oouft! I lördags var jag i stan med Karin och det var mys att få lite tid med henne och speciellt i solen! Lite senare hookade jag upp med Minhoe och vi drog till en av alla Emmor i min klass kompis. Däär var det kul och konstigt haha.

Just nu ligger jag och äter banan (favoorit frukt), tittar på The Hills som verkar gå hela dagen *yeaay* och så sitter jag och funderar lite. Ska nog haffa lite nya låtar till iPodisen och sen väntar jag på att familjen ska komma hem och laga middag åt mig hihi.

Pluspuss

Det är några anonyma som kommenterar att jag tydligen är sjukt bra i photoshop men nej mina vänner det är faktiskt paint och nej jag borde inte satsa på något sånt värdelöst program hahaaa.

Idag har det varit en helbra dag. Fina kläder gör ju alltid en på bättre humör och det var faktiskt något jag tog mig tiden att ha idag. Sedan har vissa människor i klassen varit extra mysiga, gillar myspersoner så ett extra plus på dom och på er myspersoner där ute! Jag har faktiskt hunnit med att träna idag också. Minna, Siri och Karin var där så PLUS PÅ DOM MED som stöttade mig genom mitt svettiga pass (bara jag som svettas av att lyfta vikter...) Näää nu ska jag nog sova, är lite pömsig (sexuellt utmattad) såå PUSS!


Shit happens but good things too

Tjaatjaa! Smått panik över min mobil som slungades mot golvet och dog... Jag har väntat på denna dag och nu är den kommen. Kommer inte ha råd att köpa en ny på ett tag så får låna Karins så snäll som hon är. Den är konstigt men det får jag inte säga högt heheee. Hatar att mina kontakter är borta för alla blir alltid så arga när man frågar efter numret öööh.

Idag på väg hem från skolan hände en kalasbra sak fast den skulle varit ännu mer kalasbra om jag hade haffat nummer. Två stycken killar började prata med mig galet mycket och en var lite extra yummie och vi hade phett mycket gemensamt. Jajaaa om vi är menade för varandra träffas vi nog någon gång igen *hoppas*.

Jag kom hem från Cookie Crumble för någon timme sedan och vi hade det en trevlig stund tycker jag minsann.


I found you-Axwell

Cos you know I've been down so long
Never thought I'd ever feel this way again
And everything was going wrong
Til you found me and you make me believe again

Underbar låt som man hoppas kan bli sann någon dag!


Vanlig tisdag med en twist

Tjingeling! Idag har dagen flytit på, vi hade hälsodag. Tipspromenad och en av mina yummisar gick framför mig och en bakom så det var lite svårt att koncentrera sig när man la all sin koncentrationsförmåga på att gå och inte halka. Efter var det feeeeta god mat , kycklingklubbor, klyftpotatis och tsatsiki. Tror knappt det kan bli bättre. Sen var det några som höll föredrag om stress och det var faktiskt väldigt intressant. Slutligen skrev jag en referatuppsats om själva ämnet stress och det gick bra tills jag läste igenom och det såg helt sjukt ut. Hoppas på VG kan man alltid göra hihi. Efter skolan gymmade jag med lilla M och det var skönt. det blev en liten sväng till lilla barnet också.

Pappa räknade idag att vi inte ätit godis och sånt skit på tio dagar och både han och jag blev förvånade över att det inte var mer. Hahaaa så jävla typiskt oss att tycka oj jävlar nu har det nog gått två månader när det gått tre dagar...

Eat, sleep, party

Det blev en härlig promme med Minnalithoo. Det var kallt men jag kan känna våren fast ingen annan kan det. Jag har gjort klart min uppsats också såå det känns asgrymt! Jag ska nog gå ut och äta något för mat är gott. PUSS

Den här har jag gjort idag yeahyeah!


Tissshhh

Idag är jag ledig och det är sweet. Försöker skriva klart min uppsats om J.K. Rowling men det går lite halvdant för jag blir så distraherad av all mat som står i kylen... Ska nog kanske gå ut på en promenad snart för att lugna ner mina nerver lite fast jag vill verkligen bli klar först med mitt arbete för annars kommer det gå åt tjottahejti i veckan.

Min nya t-shirt :)


Andningsproblem


Går på solsken

Tjabbaa! Nu sitter jag hemma hos Minna och tittar på lite tv. Vill tränis men det stänger om några minuter så ska typ göra lite situps och sånt här om jag orkar ta tag i det. Jag har varit hemma hos min tös sen i torsdags så det känns som att det är sommarlov. Ååååh jag längtar verkligen tills man kan vända på dygnet och göra exakt som man känner för det. Och jag vill ha en killee nununu. Jag dööööör. Det händer aldrig något i kärlekslivet. ALDRIG! Har gått och förälskat mig i Ryan Scheckler sooo fucking amazing. Var hittar man sånna egentligen? Inte på en sten i skogen iallafall...

Vad har man då sysslat med under dessa dagar? I fredags var det onödigt "spårat". Igår vare mellokväll här hos Minna med J,MB,S och CS. Kodnamn som kan vara kluriga att lista ut heeheee.. Idag vet jag inte vad som hänt. Eller jooooo jag har köpt en tisha (t-shirt) och har varit jätteglad. Im walking on sunshine liksom.

Hejsan hoppsan lillebror

Tja kissekatter. Nu sitter jag hos Minna och jaa bara gud vet vad jag gör. Nää men jag har mysigt, Siri, Jimi och lilla Mattias är här. Vi chillerillar. Funderar på att gå och spela kort men Jimi kommer ändå bara vara den seriösa så det får man nog skippa... Liksom sjuan med en spelare är ingen sjua alls! Jag är glad och snart borde jag gå och kissa för jag är askissnödig men känner inte för att kissa nu liksom (alla antecknar fort som fan). Yeeesss kan lägga upp någon helvild bild som finns på Minnas underliga dator bara för att ni ska få något kul att titta på!
PUSS


En härlig bild på Karin från hennes stallet tider var det ända jag hitta för folk vägrar berätta för mig var alla andra bilder är men det är chill den är fin!


Arrrrrg

Är feting arg nu.. *arg*. Blir typ det när jag är rastlös och sen ska jag göra en sak och så går det inte. Jag ville ju gå ut medan det var sol men då var en viss person borta *ledsen*. Idag har jag iallafall varit duktig. Har räknat matte två timmar med min PML (personliga mattelärare eller PMC (personliga matte coach, HAHA). Nu blev jag på bättre humör för det där lät kul! *glad* Hoppas personen kommer hem snart hehe dåå ska jag nog gå ut fast det är ingen sol men vad gör det. Mycket jaa men inte tillräckligt mycket för att jag inte ska gå ut. Idag skulle vi har boxning på gympan men inte blev det av så vi fick gå på en gång typ jahapp så gåre i ghettot eller hoodet eller vad man ska kalla det. Nä nu kände jag mig elak. Förlåt för alla som tog illa upp... *ångersam*. Hahaaahaa jag tycker jag är jätterolig och det är det inte många som gör men vhadd ska manh görah?!





BLOGGDESIGN

ÅÅÅH JAG BLIR SÅ ARG!!! Jag vet hur man gör en äckelbloggdesign men jag hittar inget snyggt och det stör mig något enormt. Behöver hjälp av ett proffs (Karin) så får vänta tills hon har tid över någon dag som hon aldrig kommer ha den idioten. Antingen är hon på Ikea eller båtmässan eller helt plötsligt Frankrike man ba WTF! Jag geeer upp och bloggen får se äcklig ut tills dess, som den har gjort i typ fyra månader nu. FUCK...

Socker


Coola jackor

Feeetcoola jackor! Jag vill ha jag vill ha jag vill haaaa.

Ggggorgeous

Min dag har varit fabulous. Hade mediaproduktion i tre timmar och jag tycker verkligen det är jättekul. Satt och ritade min film och den börjar arta sig. Efter det åkte jag hem och lagade mat, blev lite för mycket och tallriken blev tung som en tegelsten men det var mumsigt och jag åt upp AAALLT! Jag hann skriva lite på min svenska uppsats om J.K Rowling och titta på TV innan jag drog iväg och tränade med Minthoe. Det vaaar jättekul på gymmet för det var en rolig där som var överallt och jaaa hahahaaa. Kände mig feta vig idag också. Efter gymmandet ville ingen av oss åka hem för det var ju light ute så vi gick till ett Waynes och fikade. Eller fika och fika, jag drack en smoothie och Minna te men det var suprimomysigt! När jag kom hem duschade jag och käkade mat och sen fixade jag köket så snäll som jag är så dagen har varit hejdrundrandes bra och jag känner mig snäll. Nu datadatadata för det förtjänar jag.
PUSSIISAAAR

Lyckorus

Det känns verkligen som det är vår. Ååååh blir så himla glad. Solen lyser, snön försvinner, folk är gladare, knoppar på träden, ljusare kvällar, kärlek och framförallt man har hela sommaren på sig! Jag äääälskar våren får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Idag har jag varit så himla glad och när jag såg en tjej med solglasögonen och vårig outfit skrek jag nästan till av glädje. Känslorna bubblar inom mig och jag gillar det.


MAT!

Åh nu när jag inte ska äta godis, chips, läsk eller tillochmed lingonsylt (inte pappa iallafall haha) så får jag sånt sjukt sug av att äta MAT. Jag vill ha mat hela dan varje dag och det är ju heller inte bra någonstans. Nu skulle jag kunna proppa i mig mackor och frukt, mmmm frukt och typ torkat kött. Vaaadfan som helst, blir helt tokig på mig själv. Men så är det väll med livet om man inte kan få något vill man ha något annat. Eller är det att det man inte kan få vill man ha? Yeeaah I dont know eller jo det gör jag men då går ju inte min teori ihop haha. Fy fan för fläsk mina vänner. Jag ska bli aneroxiabarn! :) *kommer aldrig gå men men*.


Sportlovet THE END

HEEEJ! Mitt lov har faktiskt varit bra och jag verkar vara den enda som inte har ångest inför skolan imorgon HEHEEE! Igår var jag med Minnaaa bästis bästan och lite senare träffade jag Karin cookie crumble och lite senare efter det åkte jag till Ziri och där var det fullt hus. Det var jääättemysigt serious shit och jag var glad över att äntligen få vara med mina vänner igen. Idag vaknade jag, Minna och Siri runt tolv kanske men Minna drog lika fort som hon kom *HEHEEHEE*. Jag och Siri lagade plättar (GOOTT) och tittade på Eva och Adam. Sen kände jag att jag var tvungen att åka hem och göra lite läxor men nu ser jag i min almenacka att det jag skulle göra ska vara klart nästa vecka så jag har gjort klart en spanska sak istället. Nu fryser jag om fötterna för mina strumpor försvann hos Siri men en av mina favotröjisar upphittades *glad*.

Och vet ni vad snuppisar! Idag för exakt ett år sen var det första gången Minnaa and I fall in love. Sååå sjukt vad tiden går fort. Vi har hunnit med massor med saker asså galet trodde aldrig det skulle bli såhär! Älskar dig så fucking mycket babyyy!! <333


Sunes (Halls) skidresa

Nio timmar senare i en liten Prius sitter jag här med en del blåmärken på kroppen. Fem spänn per sms, inget internet, inga bilar eller nivå 22 klubbar. INGENTING! Jag måste vara ett hejdrundrandes underbarn som har överlevt. Neeej men tillbaka till verkligheten. Jag har faktiskt haft det jättebra på min skidresa i Norge. Underbart väder, sjukt stort skidsystem, lite folk i backen och snygga hoppkillar. Kan meddela att jag har jibbat *cool* och att jag även flygit in i en norsk unge och fått utskällning av hans mamma på NORSKA. Blev livrädd... Kan ju även berätta att min familj är som Sunes familj när vi är ute och reser. Då tänker ni säkert sällaaan men då känner ni inte min familj och det är ju synd för er *HAH*.

Det var nog bra för mig att försvinna från stadslivet  ett tag. Har kännt mig som att jag bara gör saker men att det egentligen aldrig händer något som gör mig lite extra känslosvängig. Men nu i Norge har jag typ hittat mig själv igen känns det som. Får väll se om någon vecka hur allt ser ut.. Tror jag behöver sommar och en stjärnklar himmel man bara kan ligga och titta på i tystnad bredvid någon man gillar.


RSS 2.0