Snart smäller det

Idag slutade jag runt elva, gjorde inte ett skit i skolan ändå. Jag åkte och åt lunch med mamma och det var gott sen kom Minna och hämtade upp sina nycklar. Efter ett tag gick jag hem och chattade lite med Karin innan jag somnade och sen vaknade jag av Karin kom in i mitt rum och skrek gooodmoooorgon och då blev jag lite sur men det är sånt man får ta. Vi åt mat och spelade lite MK innan vi gick ut och la oss i en park och lekte lite där hihi. Imorgon är det första juni och då smäller det av sommar (förhoppningsvis). Jag är även ledig imorgon så har planerat in att jag ska vara skitsnygg på gymmet och sätta Jimi på spaning. Sen ska jag till stan och shoppashoppaaa! Fast tvärtom.


Money is not a problem but it's my mind that stopping me from all greatness

Först vill jag bara tacka Jimi att han väljer att fira mig före att åka till Ibiza så tack tack!

Men nu ville jag ta upp att jag har ett litet problem. Det är så himla mycket saker jag vill köpa som jag tycker är fint men sen när jag kollar på priset så känner jag bara näää det här går ju inte. Jag är alltså beroende av att ha kvar mina pengar. Då tänker väll ni ja men det är ju bra att du vet hur man håller i pengarna men NEJ DET ÄR INTE BRA! Jag vill ha nyanyanya saker men det är sååå jobbigt att bestämma sig för vad man ska köpa och om det är värt det speciellt när man inte gillar att kasta ut pengar helvilt. Jag tror jag behöver en vägledare i livet när det gäller detta (inte en sån som Karin där det kommer fram ett år efter att hon aldrig har gillat plagget...). Fast jag ska nog börja satsa lite mer för kan ju knappt hålla mig. Mina shoppinginstinkter har kommit tillbaka ÄNTLIGEN. Det var ju lite torrt på den fronten förut så det är bara att passa på. HURRAAA!

If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Igår var jag på picknick i spöregnet så det var lite sommaren med Göran style men det var skitgod mat och mysigt umgänge så inget fel på det. På kvällen åkte jag till Minna och lirade lite kort med Mr D and Mrs T och det var flumm efter klockan tolv. Idag har jag spelat tennis och det är fan inte min grej för man behöver ju knappt ta i. Fotboll ska det va då man kan peppra sönder någon. Efter tennisen drog jag till stan och träffade Emma och vi schtekte lite i solen och pratade vilket var mysigt. Jag har kommit på en grej att jag fyller år på midsommardagen så ingen kommer ju typ vara hemma på min födelsedag. ;( Jajaa det ordnar väll sig förr eller senare.

WTF happend last night?

Oooooh my god. Igår var en kväll jag sent kommer glömma. SENT! :D Efter skolan drog jag och lilla Emma till stan och tittade i affärer och efter ett tag tog vi en fika som inte var värd mina pengar... Sen kom Minna och hon och jag åkte hem till mig innan jag följde med och vinkade av henne för hon skulle till sina klasskompisar. Då drog jag hem och käkade pizza innan jag träffade Anna och tjillade vid vattnet. Senare gick vi och mötte Emma och åkte hem till mig där Minnie var och vi fixade oss innan jag och Minna åkte till en grabb där jag upplevde magiiiii! Föööörfan jag hade aldrig trott i mina vildaste drömmar att JAG SKULLE VARA DEN UTVALDA HAHA. Näääää men jag är glad. :D Plus att jag hade fet status eftersom jag var veckans babes kompis yeeeay. ;) Snart kommer Karin hit och senare ska jag på picknick i Rålis för Mikaela har ett litet b-day party. Ska bli myspysigt.

SPÅRAT INLÄGG *HEHE*

Nu sitter jag här i mitt vardagsrum där det luktar landet. Har lanat lite The Sims och mums min kille blev snögg! Har typ gjort 10/15 frågor i SO-boken också så ni inte tror att jag är allt för c00l. Jag hoppas det blir mat snart för jag håller på att smälla av. Har tryckt i mig en dubbelnougat och har lite smått ångest... Meeeeeen nu ska jag skriva lite om skolan för jag känner att det kan vara lite klatchigt. Jag kommer aldrig mer ha några matte A kurser och aldrig mer mediaproduktion A sååå hej jag är ledig hela tisdagen nästa vecka *yeaay*. Fick ett g-poäng ifrån vg på nationella i matte så är faktiskt riktigt stolt över vad jag har åtstakommit (stavning?!) Sen ligger jag typ och väger mellan vg och mvg i engelska men hon är ju lite lustig för jag har inte gjort mvg på något alls så vill ha vg för det är vad jag förtjänar! Imorgon börjar jag klockan ett men ska se en filmsak som MP3orna har gjort vilket lär bli skojiiiiigt. Och idag ska en hemlig gäst komma över och sova hos mig. Oooh spännande är lite nervös. HEHEE SKOJA DET ÄR BARA LILLA MINNA. Eller bara och bara vet jag inte men det ska bli myspyspysigt för jag är på myspysigt humör och har klängt på Emma B hela dagen. Stackars kvinna. NU SPÅRAR DET KÄNNER JAG. HEJSVEJS SKA SPELA TENNIS NU!

We always hurt those we care about the most cause we expect them to love and forgive you no matter what

I natt föll allting på plats. När allting rann ut som inte skulle finnas där så låg det bra kvar, det som har varit gömt ganska långt inne. Jag borde inte dra förhastade slutsatser men jag är lättad och det är jävligt skönt ska jag säga er! Det är som att allt äntligen fallit på plats.


Stay-Gavin Degraw

"I need your love but it never hurt this much"

When someone tells you they love you, you suddenly get a whole new wiev on life.

Har inte varit så pepp på att skriva men nu känns det som att lyckan vänder, förhoppningsvis. Helgen har faktiskt varit bra om man ser tillbaka på den liksom. I stundens hetta brukar man ju oftast inte märka saker om ni förstår vad jag menar hehe. ;) I fredags var jag i Rålis och tjillerillade lite sen åkte Minna och jag till något berg där det var lite mystiskt eller nää men det var väll rätt kul om jag hade varit på lite bättre humör. I lördags så solade jag M,K och S hela dagen sen drog vi och the gang på en fezt fast Jimi och Siri dumpade oss så det blev bara jag, Minna och Mattias. Kan väll säga att det var en jävligt intressant kväll för folket där var lite smått roliga och det var ju nice att lite andra saker löste sig också. Oooooch igår då så var jag och Minna (FÖRVÅNADE?!) på min mammas konsert grej och där var tydligen Madde också och den var lite lustig. Idag då så gick jag hem från skolan vid elva, solade lite på balkongen innan jag somnade i soffan och drömde väldigt konstiga drömmar... Snart bär det av till Krillan för att spela tennis med familjen förutom Magnus då som är i Malta. Skypeade faktiskt med honom nyss. :thumbup:


The weather is sweeeeet

Idag har det hänt lite ovanliga saker mest på morgonen då. Pappa kommer in och säger att hans cykel blivit snodd och sen har Magnus flyttat till Malta. Väl i skolan gick vi igenom NP i engelska och har fått VG där. Sen på ljudet fick jag mitt hår flätat och så dansade vi lite till en del låtar. Sånt händer ju inte varje dag så det va ju hejdundrans! :thumbup: Efter skolan mötte jag upp hey Minnie och vi gymmade och drog sedan en kebab med bröd i Rålis och schtekte galet. ASMYSIGT! :cool: Lite brun har man ju blivit men folk i min klass har allihopa åkt till Portugal utan att bjuda med mig eller något liknande för faaaen vad bruna de har blivit, pheeta aviz är jag minsann. Fast det är ju bara början av sommaren såå får väll tänka på det hihiiii.

Ut i skogen ska vi gå!

Just nu sitter jag här och avnjuter (hejhej här kommer vuxenvärlden) ett glas coca-cola med is och citron, yuuummiiiee. Snart ska jag iväg till mamma för avskedsmiddag till Magnus som flyttar till Malta imorgon. Kommer sakna grabben mucho. :( Idag har dagen varit finemang. En viss person var ääännu snyggare idag så jag tror jag smälte lite där jag satt. Blev en våt fläck när jag reste mig upp så kanske jizzed in my pants. HAHA jag e för ruulig. Nää men på gympan tyckte jag jättesynd om Kalle för han bröt nyckelbenet :( så vi andra låg och solade och spelade lite fotboll. Det var chill. Jämfört med alla andra i klassen är jag ett lik, JAG VILL VARA BRUN! Nu ska jag cracka lite saker. PUSSEN


Något att fundera på

Jag satt och funderade här om dagen och började tänka på utvecklingsstörda. Jag har aldrig riktigt fattat om de kan tänka väldigt bra typ som oss normala människor och bara inte kan hantera sin kropp eller uttrycka sig i tal. För då borde de ju känna sig väldigt dumma för att de gör lite konstiga saker då och då. Eller är det bara så att de inte har alla hästar i stallet, varken i huvudet eller kroppen? Det mina vänner, är något värt att fundera på!

Ta mig tillbaka till den tiden där inget hade så stor mening. Man hade varandra och det var allt man brydde sig om.

Varför varar aldrig något föralltid? Man säger och hoppas på att den där stunden som man gillar så mycket ska vara föralltid. Det kan vara vad som helst. En glass, en semester, en längre tid. Eller sig själv. Sig själv som person. Är det möjligt att förändras till någon man inte vill vara? Varken har lusten eller tycker om den man börjar bli? Jag intalar mig själv hela tiden att allt kommer bli som förut. Att jag kommer bli som förut. Men vad händer om den vägen har stängt sig och att jag inte kan hitta tillbaka till den jag faktiskt vill vara. Inget varar föralltid men det man inte har kanske aldrig kommer. Är det rättvist?

Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som att ingetenting spelar någon roll längre

Idag slutade jag tidigt, drog till Karin, käkade tittade på Wild Kids och Lejonen vann! Wooohoowii. Sen drog vi till gymmet och pumpade sönder. Efter blev det tidspress på en timme för att duscha och allt möjligt innan vi möttes upp igen och drog till stan. Där köpte jag lite smink och en blommig "klänning". Hittade en skitfin ring här på hemmaplan men självklart var den för stor. Aldrig får man vara riktigt glad!

It's a love thing, it got to be

Idag efter skolan mötte jag upp Minna i stan där vi åt glass (jag åt hennes glass med) och tittade lite i affärer. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt att jag inte orkar testa saker och sånt när jag är med kompisar för då får jag ju heller aldrig något med hem... Hmmm får bli bättre på det! En sak som är bra är att det iallafall är skitvarmt ute så man kan glassa hela dagarna i t-shirt WOHOO! Efter ett tag gick jag hem, observera gick. :D Hahaaa sen kände jag att jag hade överskottsenergi så gick ut och sprang sportrundan vilket var ganska lätt nu. Har kommit på att min kondis och styrka är helt hyffsad men att springa är en av de tråkigaste sakerna som finns så därför fuckar det upp sig totalt när man ska göra det och nu skriver jag jättekonstigt för jag bara skriver liksom hihi. Snart blireee korv med bröd *muums*.


BILDBOMB FRÅN PICK to the NICK


Don't blame it on the sunshine

Var ju ett tag sen man skrev. Den här helgen har bara varit jobbig på något sätt. Livet börjar kännas tungt bläää. :( På Minnas land var det faaeen mysigt liksom vi som flummar efter tolv. Och de resterande dagarna vet jag inte riktigt vad som gjorts. Har varit ute en del, grillat vid Karins båt och idag har vi haft picknick på Djurgården. Det var myspysigt för det var varmtvarmtvarmt men kalltkalltkallt i skuggan och när det blåste. Jag hade iallafall shorts för första gången i år!!! :D Ikväll kommer jag nog bli ensam men det gör kanske inte så mycket för har en del saker att fundera över. Bilder från picknicken kommer nog upp senare för just nu är jag hos Miinten (som duschar för alla som är intresserade hehe ;))

Livets gång mhmmm

Shoooz guzzar (och killar). Idag hade jag NP i matte som gick lite halvtjåligt men sen fick jag reda på att jag hade skrivit rätt på en grej som jag ba äh slänger in några siffror så blev jätteglad! :D Mestadels av tiden har gått till att vänta på alla lektioner idag och då har den tiden spenderats väl i solen hihi. På spanskan var en person exta mucho grande het idag. Jag f*cking dööööör! Efter skolan har jag gymmat med Minna och nu är jag nyduschad wohoo. Minna ligger i min säng och jag ska väcka henne om exakt åtta minuter (y). Idag tror jag det blir chill med ligan och imorgon drar jag och M till hennes land. Och grattis till Siri som har fått en lillebrooor! :D

En sak har gått om och om i mitt huvud idag och den saken är DU


Tvångstankar

Jaaaa nu har det blivit dags för att skriva ner mina tvångstankar. Feel free att dela era egna också. :thumbup: Vet inte om jag kommer på alla men det här är några iallafall:

  • Jag måste ha jämna nummer av låtar på min iPod.
  • Jag måste ha minst tre låtar av en artist i min iPod. (Även fast jag kanske bara gillar en av alla tre låtarna).
  • När jag åker bil/buss långt måste jag sätta ner foten på golvet mellan varje stolpe som åker förbi.
  • Jag måste läsa ut böcker när jag väl börjat även om jag tycker dom är urusla.
  • Jag kan inte skriva ett blogginlägg utan att ha stor bokstav och punkt (hade svårt för att inte skriva ordentligt hela tiden förut).
  • När jag börjat äta godis och dylikt och ska sluta måste jag äta till ett jämnt antal (om jag räknat hur många bitar jag ätit från början).
  • När jag väl börjat trycka på blanda i min iPod kan jag inte hoppa över någon låt eller sluta lyssna på blandningen utan måste lyssna på alla låtar tills de är slut.
  • På facebook kan jag inte ha ojämna tal på varken bilder eller vänner.

NU ser ni att nästan alla tvångstankar handlar om siffror och musik så för att övervinna dessa började jag spela i tröjan nummer 11 i fotboll och typ tänka att sju och tre är magiska tal HAHA. Sen vad det gäller musiken har jag kommit fram till att det är liteee ballt sådär med en låt av en artist för då när man samlar på sig fler och fler ser det inte så fult ut höhö.

Saker som borde göras

  • Vara ute och springa oftare (konditionen är på nedgång säger jag bara...)
  • Sluta deprissons äta
  • Köpa hårinpackning och ringar
  • Köpa tält och tågbiljetter för Peace and Love
  • Sluta oroa mig över min numera rosa basebolljacka
  • Umgås mer med familjen (känns som man tar dom för givet vilket inte är OK)

TYNGT

Farliga grappar.

Idag funtade jag på att vara hemma från skolan men jag gick ändå och gjorde ingenting. Vid elva slutade jag, åkte till Rålis och satt där i solen med Karin och Siri ett tag innan vi gick upp till mig och gjorde en allt-i-allo måltid. Senare gick bägge två och då gick jag ut och sprang sportrundan, jobbig var den verkligen. Nu ska jag sätta mig och kolla igenom mattesaker för NP imorgon.


MUSIC ON HIGH LVL


Miley Cyrus-I hope you find it

 


Aldrig får man vara riktigt glad

Min dag har varit rätt hyffsad men mitt humör är däremot något helt annat. Första lektionen var inställd så det var skönt. Nu försöker jag få tag på Karin för vill gärna träffa henne men hon är lika gammalmodig som min mormor (om inte mer) så därför svarar hon ju SJÄÄÄLVKLART INTE I MOBILEN!!! Min mattelärare skulle egentligen kommit idag men jag orkar inte. Är verkligen inte på humör för att sitta och le och försöka fatta vad hon säger i några timmar. Ska försöka ta igenom mig uppgifterna själv istället (eller med Karin om hon nu skulle svara...) Att hon aldrig lär sig att jag faktiskt vill ha tag på henne. Fast jag gillar henne ändå hihi. ♥


Life fucking sucks sometimes

JÄÄVLA HELVETE! MIN BASEBOLLJACKA HAR BLIVIT MISSFÄRGAD. Jag förstår inte vad folk tänker med?!!? Om jag lägger jackan i handtvättshögen flyttar man väll fan inte den till den vanliga högen?! Ååååååh jag mår så jävla dåligt av sånt härnt. ;(

In our darkest hour

Många har vi ställt oss frågan varför. Varför man fortsätter göra saker när det egentligen känns fel? Hur man kan bli så förblindad av något som egentligen är självklart. Jag känner ju att något inte står rätt till. Något som känns fel inuti men jag fortsätter ändå. Alla dessa saker som egentligen är så otroligt fel. Alla ser det och jag vet att det är fel men hur jag än vrider och vänder på det finner jag ingen utväg. Utvägen vorre om du förändrade dig, inte jag, inte någon annan utan du. Hoppet börjar rinna ur mig och det är en av den värsta känslan man kan känna. Vad fan ska jag göra när ljuset försvinner på den väg jag vill gå. Den väg jag så gärna vill tro på. Jag är rädd för att ta mig fram i mörkret, rädd för att aldrig hitta ljusknappen igen...

THE LAST SONG

Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film som jag såg idag med med Karin, Elsa och Linda. Tårarna bara rann ner och jag kunde verkligen inte sluta. The last song är tamejfan bättre än Titanic. Jag hade väntat så sjukt länge på den här filmen och nu då dagen äntligen kom var filmen mer över förväntan än vad jag hade trott. HELT UNDERBAR!


Roses are red and violets are blue, I have five fingers and the middle one is for you

Igår vare då Tove och Jennys fest vilket var rätt skojsigt. Lite missplacerat sådär men stötte ju på några gamla "flammor" (en snarare) vilket var lite kul. Idag har det bara varit chill. Minna och jag ska ha uppsittarkväll så det blir nog lite fler inlägg av er bästa bloggare. :)

Sann kärlek är som spöken. Alla pratar om den men få har sett den.


Vi schteker liksom

Har tappat blogglusten lite för jag gör ju inget speciellt och det är aldrig någon som visar att de gillar att jag inte gör något speciellt! :mad: Igår var jag i stan med Emmalilla och senare kom Minna in på en myspysig fika hihi. Meeen idag hade jag tydligen ingen engelska på morgonen så chillade i solen med töffingarna och sen var det media där jag intervjuade och blev intervjuad. Sen bar det av till Tanto för frisbeegolf och det var väll sesådär men solen lyste så mycket på mig att jag blev väldigt varm vilket ärelikamed svettig! Efter den "hårda" träningen blev det gymmet med Siri där Jimi och Mattias även var. Idiot Mattias sprayade en rengöringssprej i ögat på mig och han påstod var vatten! Längtar till sommaren. Den kommer bli bäst ♥


Här kör vi för hela slanten

Nu står jag i Cookies kök och väntar på att Karin ska laga klart våra pannkakor. Tyvärr bränner hon vid dom, DÅLIG!... Hahaha nää men jag är jättehungrig så det kommer bli gott oavsett. :D Sen blir det att kolla Wild Kids och go lejonen idaaaag! Och mina armar börjar fläska på sig så våret gymbesök senare idag kommer nog göra susen. Sen har jag även fått tillbaka mina känslor för indiepopen som jag hade för typ fem år sen och därför blev jag extra glad idag när jag kom på att The Kooks ska till Peace and Love!!! :love:

Snartsnartsnart

Ca 40 dagar kvar. FATTAR NI?! :D 40 jävla dagar kvar till sommarlovet börjar och jag känner bara hur underbart det kommer bli. Venedig, Peace and love, Grekland och mysiga dagar hemma med mina älsklingar kommer ju bara göra den här sommaren till den bästa.

Idag på rasten gick jag Emma och Roila ut, la oss på en filt och bara njöt av vädret. Sen fick jag även reda på att jag hade klarat mitt matteprov så nu är alla matteprov slut för matte A kursen förutom NP men det lär ju gå bra. Idag känner jag mig ganska kärleksfull och skulle inte banga på att ha någon liten extra man kunde krama om. :love: (ni kanske märker att jag lärt mig göra smilisar haha, så jädrans tuff är jag!)

Jag vill vara det finaste för någon

 


Frecklez

Något av det finaste jag vet är fräknar över näsan! Liksom inte överallt utan just på näspartiet och under ögonen. Något som får mitt hjärta att smälta ännu mer är de som är födda lite mörkare i hyn med fräknar. Ovanligt och hur gulligt som helst! :blush:


GODDAMN

Tjejen har skaffat ny blogg vilket är något man måste spana in!

http://minnamnorberg.blogspot.com/


Grillat är godast


Åh damn vilken helg! Jag tycker den har varit riktigt spännande haahaaa. På valborg grillade jag och några i Skinnis. Eller grillade och grillade. Tilde gjorde massor med tidningspappersbollar och för varje boll fick jag en bränd marsmallows så creds till Tilde som gjorde min valborg liiite godare. Sen drog jag och Minna till Nacka där det var lite för mycket folk, lite för mycket killar som lekte balla och lite för mycket blodiga jackor. Allt var lite för mycket helt enkelt men jag hade trevligt ändå tycker jag minsann. I lördags vaknade jag och Minna runt två tiden, gick upp och gjorde en hejdundrandes måltid med grillat kött/korv och chokladpudding och så tittade vi på två avsnitt av OC. Senare på kvällen drog vi till Karins båt på Långholmen där Mattias, Carl, Jimi och Siri var. Vi grillade lite mer lyckat där och jag åt fem korvar *REEEKORD*! Vi spelade även UNO och det fuckade ur lite som vanligt men jag hade det trevligt hihi. Idag blir det grillade hamburgare och faaaen vad mycket grillat det har blivit på senaste tiden men grillat är godast! Idag har jag varit ute och sprungit sportrundan med Karin. efter det har jag varit i någon slags koma, satt på balkongen i solen och somnade sen när solen försvann gick jag och la mig i soffan. Efter en timme kommer Sixten och hans kompisar och skriker "DÄÄÄT HÄÄÄR ÄÄÄR VÅÅÅR SÅÅÅFFAAA!" så jag går in och sover en timme i min säng och nu ska jag försöka plugga spanska för känns som jag börjat vakna lite nu.

RSS 2.0