Dubbelliv

Det var ett tag sedan jag skrev. Födelsedagsfester och landställen är det som har tagit min tid. Jag har ju höstlov nu och det är superskönt. Snart är det skola igen och ja det säger väll sig självt, jättejobbigt! Jag vill bara vara med mina kompisar och göra vad jag vill. Inte känna mig tvingad till att umgås med folk jag inte känner så bra bara för att det är mitt nya liv. Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv för just nu känns det verkligen som jag lever dubbelliv. Att ha helg är som en helt ny innebörd för mig nu.

 

 

 

 


Här var man inte lite knubbig?

Syskonen Hall på Gotland


She IS the sweetest girl

Idag har jag varit med Minna min flickvän. Finaste tjejen man någonsin kan önska sig så det så! 7 mars är en dag jag sent kommer glömma. Dagen jag träffade the love of my life. Haha trodde det skulle bli skitstelt men allt rullade verkligen på och jag kände att det här var början på något riktigt bra. Seriöst du gör mig glad! 7 månader senare och jag kan börja se dig som en av mina bästa vänner. Kärlek börjar alltid med bråk och så var det verkligen för oss. Hatobjekt på playahead liksom! Nu är vi snarare vänsterprasslare eller något liknande haha. Det är du och jag Minna, vad mer kan man säga liksom? Älskar dig baby! <3



And I'm... out!

Är så sjukt trött i min kropp. Har gymmat med Karin i ? timmar. Minst två iallafall. Alla saker tar så himla lång tid att göra och Karin är rätt seg, suck. När jag kom hem så fick jag självklart äta KORV. Vår familj lever på korv och rester från frysen som är pyttipanna. Jag och Karin hade en diskussion om att allt kretsar runt Sixten i mitt hem. Maten och filmerna. Shit har jag någon normal romanitsk-komedi?! NÄÄÄ!!! Alltid när man är med kompisar hemma så ba "Vilken film ska vi kolla på? Vi har Bilar, Hitta Nemo, Djungelboken, Aristocats, Clonewars osv. Vi kan ju iochförsig se Rosa The Movie, IGEN...". När pappa kommer hem från Jönköping blir det att baka andra bullar.

Snart är det Grey's Anatomy som gäller. Diggar det programet stort. Även fast jag bara sett max 10 avsnitt så kan jag börja gråta ifall det händer något sorgligt. Därför ska jag börja följa det. Ett riktigt kvalitéts program helt enkelt.

And I'm... out!



When I'm gone-Eminem

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?


Pengar kan inte spenderas rätt

GAAH! Har panikångest över var alla mina pengar tar vägen. Jag köper så himla onödiga saker hela tiden. Den här månaden har jag nog slösat 1500 kr på saker jag verkligen inte kommer ihåg. Hur fan är detta möjligt?! Den här veckan har jag redan slösat 110 kr på en sak som kan vara bra att ha men som är så jävla onödig egentligen. Och den där Mattias Bucht lurade mig på en tjugolapp! Imorgon tar jag den tillbaka mohaha. Sen får jag dåligt samvete för att jag lovar folk saker som har med pengar att göra och att jag inte vill bjuda på smågrejor till dom ibland men gör det ändå och gissa om mitt samvete är ännu sämre efter... Oh får försöka prioritera vad som känns bra och vad som känns mindre bra när det gäller att spendera mina pengar.


Time grabs you by the wrist

Nu fick jag inspiration av mitt förra inlägg till att skriva något djupare.

Idag slog det mig om hur mycket som har förändrats de senaste månaderna för mig. Hur snabbt allting går. Jag har slutat på fotbollen som jag hållt på med sen barnsben. Jag har börjat i gymnasiet. Börjat umgås med nya kompisar. Storebror börjat lumpen och flyttar kanske snart. Lillebror börjat i ettan och skaffat nya kompisar att vara med än mig.
Jag saknar de gamla tiderna då man hade mysiga familjemiddagar med HELA familjen och inte bara en del av den. Den tiden då lillebror faktiskt såg upp till en och ville leka hela tiden. Den tiden när man umgicks mycket med personer man kännt länge och som betyder något för en.

Därför borde man börja ta vara på tiden man har och inte bara titta förbi den. För snart kan det vara försent. Man ska heller inte leva ett liv man inte vill egentligen för man lever bara en gång och då ska man ta mig fan leva på riktigt!

Låten som fick mig att börja tänka:

Green day-Good riddance


13 oktober 2009

Hola bandola! Dagen har bara svischat förbi. Skolan gick elegant och sista lektionen som var musik böt jag grupp från Issa och Jacob till Henke och Kevin eftersom I och J ville köra en låt av Kapten röd? WTF liksom... Så nu när Kevin och Henke sökte efter en sångare i deras grupp ställde jag så gärna upp. Vi ska köra Green days låt Good riddance, like it alot.

Efter skolan gick jag hem och åt knäckebrödsmackor med ost, like that alot too. Några timmar senare mötte jag upp Tove för en fika. Verkligen jätteroligt att träffa henne igen. Som gamla tider då allt bara flöt på.

Simple song-Miley Cyrus

I swear sometimes I can't tell which way's up which way's down. It's all up in my face need to push it away somebody push it away so all that I can hear, is a simple song.


Ingen svenska, som vanligt

Snart bär det av till skolan! Vaknade runt sju och såg att jag hade fått sms av Emma där det stod av vi inte hade någon svenska. Skönt eftersom jag fick en till sov-timme. Vi har nästan aldrig någon svenska så undra hur hon kommer betygsätta en på slutet. Ska försöka göra väldigt bra ifrån mig på novellanalys provet på torsdag.

Idag har jag alltså bara två lektioner och jag känner redan nu att det kommer bli en hejdundrandes dag! Hoppas bara känslan stämmer haha.


Koll på läget

Panikar väldigt mycket nu för den närmsta veckan har jag ganska mycket för mig och därför tänkte jag skriva en måste göra lista. Då kommer jag känna mig lugnare eftersom när jag ser vad som ska göras kan det bli gjort!

Måndag:
Byta mina vantar som är trasiga och även tröjan jag köpte idag som var trasig. Detta görs med Karin. Senare på kvällen kommer min PM (personliga mattelärare) och hjälper mig med matten. Borde börja titta lite på samhället.

Tisdag: Hem och plugga spanska, träffa Tove på en fika, plugga spanska och samhälle på kvällen.

Onsdag:
Träna med Karin efter skolan och plugga samhälle och hur man skriver en novellanalys. Börja kolla lite smått på datakunskapen.

Torsdag: Äta frukost med mamma och plugga samhälle och datakunskap.

Fredag:
Mormor fyller år och Inas fest med Siri! V.I.P WOHO!

Lördag: Passa Sixten och hoppas få sällskap av någon trevlig.

Söndag: Take a chillpill all day long

La la land-Demi Lovato

I am confident but I still have my moments, baby that's just me.



 


BFF

Vissa älskar man mer än andra. Du är en av dom. Även fast vi kanske har glidit ifrån varandra lite så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Älskar dig bästavän!


Snyggaste hunkarna

Chase Crawford

Zac Efron

Nick Jonas


Musik är något obeskrivligt

Tänk hur mycket musik påverkar oss. Om man är nere och ledsen kan man genast må bättre av att höra någon låt man gillar. Några ord i en vers kan ge en gåshud. Någon melodi kan få en att börja gråta eller bli jätteglad. Musik är något som knappt går att beskriva med ord. Så därför hade jag tänkt att börja med att lägga upp lite meningar i texter då och då som påverkar mig.


Att gå igång på!

  • Hesa röster
  • Ruffsigt hår
  • Vältränade kroppar
  • Saftiga magrutor
  • Målbrottröster
  • Solbränna
  • Ögon som har det där lilla extra
  • Bröstmuskler
Något i den här stilen skulle man inte banga på!

GG next?

HEJ! Idag gick jag hem från skolan eftersom jag inte mådde så bra. Har sovit i en timme nu och känner mig mycket bättre förutom att jag fryser som bara den. Sitter i ett par mjukisar, skidstrumpor, fleecetröja, halsduk och en värmekudde men ändå är jag som en isbit. Jag och kalla väder passar verkligen inte ihop.

Ikväll blir det bara jag och pappa hemma, mysigt. Vid halv sju kommer en privatmattelärare hem till mig för första gången. Henne ska jag ha ett tag framöver eftersom min mattehjärna inte är i toppform. Fick tyvärr IG på mitt första G-test och har omprov imorgon så håll tummarna för mig att det går som det borde gå. Hihihi känner mig lite som en GG (gosipgirl) tjej med privatlärare och grejor! Tittade faktiskt på det nyss, breath taking! Deras outfits, lägenheter och framförallt hunkarna får en att skrika. Lovet it!




Linnea listar

Tänkte skriva några positiva och negativa saker om hösten.

Tummen upp:
Stora halsdukar
Regn
Premiärer av nya serier
Färgglada träd




Tummen ner:
Hål i skorna så man blir blöt när det regnar
Man blir tröttare
Det blir mörkare
Det är svinkallt 24/7


En på miljonen

Hur kan man egentligen undvika att påverkas av folk? Man påverkas hela tiden. Kan vara olika påverkningar så som grupptryck med kläder osv. Men själv tycker jag framförallt att det är ens känslor som påverkas. Jag har tänkt på det väldigt mycket den senaste tiden om hur glad jag kan bli om någon skriver något snällt till mig eller hur ledsen jag blir när någon bara säger någon liten strunt sak som inte alls är stor egentligen. Alla påverkar mig dock inte utan det är bara vissa personer som betyder väldigt mycket för mig. Tänk att just en person av flera hundramiljarders kan göra en så himla glad eller så himla ledsen. Att just en person i hela världen kan betyda så himla mycket för någon. Helt sjukt när man tänker efter.


Välkommen till min nya blogg!

Hej allesammans!

Nu har jag skapat en ny blogg för det känns som att jag har börjat på ett nytt kapitel i mitt liv. Därför känns det skönt att få en "clean break" från min föredetta blogg och skapa en ny helt enkelt. Denna blogg kommer jag skriva i när jag känner för det och det kommer mestadels stå om mina såkallade "snilleblixtar" jag får. En mer seriös blogg än den förra vill säga (llenox.blogg.se). Kommer nog även skriva om lite andra saker men inte så mycket om vad jag gör på dagarna för det kommer jag fortsätta i min gamla blogg med. Det här är alltså en blogg att skriva av sig i, så förvänta er att den är seriös.

Puss

 

 


RSS 2.0