Calvin Klein

...kan bara beskrivas med ett ord och det är jävligt hett! Bästa modellerna enligt mig. Sitter och dregglar bilder på både killar och tjejer. Hahaha myspysigt, jag vill också ha tjejernas kroppar och en kille med sånna muskler, YUMMIE!!!



Love is in the air

Helgen har varit en riktig The Hills helg, DRAMA! Den var väll rolig på sitt egna lilla sätt och den hade ju vissa ljusglimtar (killarna på stationen och vissa personer) men annars var den bara konstig. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket av den förutom att det var en hel del drama då.

Men idag har det fan gått uppåt! Idag är Dagen med stort D! Jag är så hiimla glad för fleeera olika anledningar:

1. Den har gått sjukt himla fort
2. Jag tog mod till mig och sa hej till en viss person
3. Minna kom till min skola
4. Jag förstår ganska mycket av matten
5. Jag pratade med en person som är lite småintressant
6. Det är jul snart

GUUUD! Jag känner att jag kan övervinna såååå himla mycket just nu!!!
Love is in the fucking air man!






Dä ä nice att bara ta dä chill

Heeejsan! Igår blev allt bara för mycket för mig så jag var ganska ledsen men sen gick det över så nu är jag faktiskt glad. Det är faktiskt bra att gråta för man behöver få ut sina känslor ibland.

Idag har skolan varit helt okej. Har sprungit runt till ganska många men det har varit trevlig, jag gillar att inte göra samma saker varje dag liksom. Jimi har varit världens gulligaste och strykt under meningar i värsta texterna för att han ville hjälpa mig med idrottsprovet. Hur snällt är inte det på en skala 1-10?! Sååå jag tror provet gick ganska bra. Allt är en enda stor dimma nu, så kommer knappt ihåg om jag gjorde provet eller inte haha.

Efter skolan gick jag hem gjorde min Svenska uppsats som faktiskt blev skitbra. Sen åt jag mat och har bara chillat järnet framför tvn. Det är sånt som behövs ibland, lite tid för sig själv. Just nu smsar och chattar jag med söta personer. Spanar åt en hemlig person gör jag också mohaha.

Juste jag har fått jättemånga tidningar av Johanna. Det var lite tanttidningar sådär men en hel del annat också så nu kan jag ge massor till mamma! Sen har jag en hemlig tidning till Karin som hon ska få hihi, jag är för söt!


Dagens hjälte

JIMI WELLS, världens bästa killkompis




Ta mig någon annanstans

Guuuud vilken dålig dag. Jag börjar nästan gråta snart. Provet i musik gick helt åt helvete. Jag får verkligen jätteont i magen när jag tänker på det! Matteprovet gjorde det ju knappast bättre heller. FUCK! Vill bara sjunka genom marken eller mysa med någon så man får tankar på annat höhö... Måste förtusan plugga till Idrottsprovet imorgon och på spanska glosor åååh. Och grädden på moset är att jag måste passa Sixten idag. Sen är det andra småsaker som sjävklart ska hända när det händer så mycket annat...

På tunnelbanan hem blev jag lite gladare iallafall för det var en kille som tappade sin halsduk och då gav jag den till honom och han blev verkligen jätteglad. Shiit det är fan nice att göra folk glada genom så små saker.

Nu ska jag försöka sätta mig och plugga. Hatar att vi aldrig får några kriterier! Vad ska man då plugga på då liksom?!?!

Biofilmer jag måste se!

New Moon            Zombieland                2010               Allt för min syster   The last song

Botten goes toppen

Heej mina små kycklingar! Helgen har varit bra. Visst hade man kunnat festa till det liiite mer men den har liksom varit mysig och neutralt bra haha. Jag har umgåtts med en hel del festliga människor men mest med Miintosh, Zirran, Jimiboy och Mattie. Härliga ligan va!

Just nu känns allting så hiiimla bra! Varför vet jag inte men det gör det bara.

Sen kan jag även skriva att nu är det i fullgång inför beach 10 för mig och Karin. Gårdagen och denna dag gick väll sådär för mig. Kan inte rå för att Siri hade skitgoda kakor i skafferiet och att min mamma hade tårtkalas idag höhö. Men nästa vecka ska det bli andra bullar. Attbropå bullar så har jag varit helt galen i frukost den här helgen. Och idag fick jag äta harmonifrukost för första gången!!! Bästa på dagen förutom att träffa mamma haha.

Denna vecka ska det pluggas, tränas och shoppas. Ser fram emot den fakstiskt (ovanligt). Fast har 4 prov, två inlämningsuppgifter och glosor. Men det lär väll gå att klara av det med.

Just nu drogas låten Happy med Leona Lewis. Gaaalet najs! Hon är ju bra hehehe.




Vart tog alla stunder vägen?

Man har nästan glömt bort hur det var för bara några månader sen. Några månader sen då man gick i sin gamla skola och den där känslan varje gång man gick in i den. Alla känslor är som bortblåsta på mig men i vissa stunder kommer dom tillbaka och då saknar man verkligen sitt gamla liv.
När det bara var jag och Karin, vi två mot världen. Gud vad mycket vi har gått igenom med varandra. Jag saknar den där känslan att en fredagskväll ha ångest över att inte ha något att göra och veta att Karin känner exakt som jag. Herregud vad jag saknar det!
Jag saknar mina gamla kompisar som man träffade varje dag, själva tryggheten att verkligen veta att folk tyckte om en och inte var med mig för att inte ha någon annan att vara med.
Jag saknar känslan på fotbollsplanen, bara springa och veta att det här är jag bra på och det är aldrig någon som kan ta ifrån mig det. Vilken jävla frihetskänsla.
Några månader senare och inget är sig likt. Jag kan inte direkt påstå att jag ogillar mitt liv som det är nu men det är alla dessa känslor som man saknar. Som man inte uppskattade då men nu skulle göra det mesta för att få känna igen. Jag saknar att känna mig som mig själv och ingen annan...


It's a beautiful day

Hejjjjsaan hoppppsaan! Nu sitter jag på mitt golv och skriver ett inlägg i min blogg, hehehe där fick jag till den (TILDE). Näää men idag åkte jag till skolan och då var Moa och Teo där och Moa berättade lite historier och sen så kom Teo på att vi inte hade någon svenska och jag hade ingen spanska heller så det var bara att traska till tunnelbanan i regnet. Jag börjar 12.55 med att ta svininfluensasprutan. Väl hemma tittade jag på tv och åt köttbullar och mackaroner. Nu ska jag träffa Minna och sen ska Karin med till min skola och hålla mig i handen när jag tar sprutan hihi. Jag hoppas fan jag blir sjuk av den. Skönt att ha en anledning till att "skolka" liksom.
PUSS

It's on bitch

Rätt hyffsad dag. Jimi pratade med mig för första gången i skolan *applåder*. Har varit i stan under en rast *applåder för att vi hann* och sen var jag i stan med Siri efter skolan. Det var nääjz. Jag köpte en hårsak för nu jävlar Minna ska jag vinna tävlingen!!! Jag vet inte om den är bra men Siri sa att jag skulle köpa den så då slog jag till. Och bara för att alla ska veta har jag fått en mörkblå Boomerang jacka av min mamma och TT. Min mamma är världsa bäst.

Idag har min PM varit hos mig och jag kan förtusan VG och MVG uppgifter elegant! HIHIHI och jag fick G på mitt G-test i matte. Är så himla glad!

Nu sitter jag och chattar med min älskling (kluring att gissa vem det är). Nu ska jag spela lite spel och lyssna på musik.

 


Att det aldrig kan bli rätt

Ibland känner man att livet rullar på och inget är jobbigt och ibland känner man att nää nu får det fan ta och hända något snart eller varför är det så. Ibland kan man inte ens sätta ord på sina känslor men man känner att något är jäävligt jobbigt. Just nu känner jag att livet inte är som jag vill att det ska vara. För det första har Karin och jag kommit fram till att man inte ska panikshoppa ett par fula jeans i Linköping. Man ska inte panikshoppa över huvudtaget och när man väl gör det kan man väll köpa något som ser någorlunda bra ut. Fan vi panikshoppar när vi shoppar normalt också, helt otroligt...

Sen är det alla dessa människor som bara jaa, jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner över mina sociala tankar. Kanske att folk ska snacka så himla mycket om saker. Det är nog svårt att ha koll på folk som man inte kännt sen man var liten. Och varför kan det inte finnas någon liten där ute som verkligen tycker om en istället för att ta någon som är snyggare än en själv (inom pojkvänsvärlden då).

Det är så himla mycket man bara vill förklara fast det inte går!

Apologize-One Republic

I'd take another chance, take a fall,
take a shot for you


Kungliga operan here I come

Hejsan hoppsan. Idag var det en halvkul dag. Efter skolan gick jag hem och duschade och har haft hårinpaktning, ansiktmask och lite sånt. Borde måla naglarna också men orkar nog inte det. Min mage skriker efter mat och då menar jag SKRIKER!

Ikväll ska jag på opera. Min moster sjunger/spelar huvudrollen i operan Xerxes. Lite kul att hon har ett jobb i Sverige så hon slipper resa runt så mycket.


Build me up-The Foundations

Why do you build me up (build me up) Buttercup, baby
Just to let me down (let me down) and mess me around
And then worst of all (worst of all) you never call, baby
When you say you will (say you will) but I love you still
I need you (I need you) more than anyone, darlin'
You know that I have from the start
So build me up (build me up) Buttercup, don't break my heart


Ja nu kanske ni fattar vilken låt jag syftar på Build me up med The Foundations. Så himla härlig att man får gåshud. Hörde den första gången i Sydafrika i ett lekrum (Karin du skulle dött för det rummet) och det var för jättelänge sen men den är fortfarande galet bra!


Slutat för dagen!

JIPPIIIE! Imorse fick jag reda på att vi inte hade någon engelska så då var det bara att gå på samhället och sen slutaaaa. Jag, Kevin och Albin gick och sa till musikläraren att vi tänkte jobba hemma istället men busiga som vi är kommer vi ju inte göra det haha (mobbat). Jag åkte hem med dom två gossarna och vi hade lite trevliga diskussioner.

Nu väntar jag på att Karin ska komma hem till mig så ska vi äta och sen gå och träna och titta på några filmer Karin har på sin mobil. Intressant att se vad det kan vara. Jag ska iallafall ta och sätta igång med powerpointpresentationen och jag måste säga att det är riktigt kul, trodde aldrig jag skulle tycka det men det är typ det ända jag tänker på nu förtiden.

Ikväll kommer min PM som ska hjälpa mig inför Matte G-testet jag har på fredag *gulp*. Sen måste jag även plugga lite spanska glosor höhö.

JUUUSTE! Igår var Karin hos mig och vi rensade ur min garderob så för er som har sätt något snyggt på mig någon gång, inte för att jag tror det, så kan ni höra av er så berättar jag vilka kläder jag tänkte slänga. Säger bara TRE FULLA KASSAR!!!! Vad är det här egentligen?!?! Min garderob är fin nu iallafall fast har en del saker att köpa in hihihi.


Skolan i full gång igen

HEJ! Har fått lite klagomål på att jag aldrig bloggar så därför tänkte jag slänga in ett blogginlägg bara för att nöja mina läsare (Minna).

Nu är skolan i full gång igen och jag måste bara säga att mitt lov har varit helt underbart! Det är inte något jag säger utan det var verkligen heeeelt underbart! Bästa lovet med några av dom bästa kompisarna man kan önska sig.

Idag i skolan har det varit ett hett diskussionsämne, nämligen julkalendern. Jag, Emma och Julia konstaterade att när Alram Est sattes igång har julkalendern bara blivit sämre och sämre. Vi hade tänkt att skriva in till SVT om en ny vädligt smart kalender som nog kommer ta Sverige med storm. Något måste ju faktiskt göras!!!

Nu har jag och Magnus suttit och finurlat (skumt ord) på min powerpointpresentation som ska lämnas in om två veckor (tror jag). Den är inte riktigt klar men på god väg att bli succé och med en storebror som designar hemsidor kan väll inget gå fel, eller?...

Nu ska jag ringa min mamma som skulle ringts för några timmar sedan höhö.
PUSS


RSS 2.0