Dagen innan valborg *spännande*

Dagen har varit bra bra. Träffade min bebis och tränade och skolan har varit allmänt bra. Imorgon är det valborg så tagga till!!! Om ni ser en tjej med en tröja där det står V A L B O R G 2 0 1 0 <3, keps och en flagga viftandes på ett berg är det jag. Kom och hälsa då vet jag.


Gratis dag = bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag. Inte bara av att solen lyste och att jag sett allmänt bra ut (EGO HEJ) utan för att det har varit en gratis dag! Dagen började med att jag har NP i Engelska som går ganska bra. Så har man tre timmars håltimmar och vad gör man inte på den om inte åker till stan med poco loco Värmlänningarna och Emma. Vi käkade donkish och sen kom Julia när jag började hugga in på en mjukglass i solen. Sedan var det bara att återvända till skolan och sen till Västermalmsgallerian där jag hade feta tur med att få en goodiebag. Efter ett tag drar jag och Karin till henne och så ser vi glassbilen och ba näää nu slår vi till på riktigt så vi köpte 12 st sandwichisar för 99 kr. Nu känns det lite lagom onödigt sådär men vafaan ska man gå in för något ska man gå in helhjärtat. Nu kanske ni tror att gratissakerna är slut men nej nej när jag kommer hem ligger ett brev och väntar på mig med två gratis entré biljetter till Gröna Lund. WOHOOOWIII! Nu sitter jag och "pluggar" med Karin men hon är så sjukt distraherande så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Im about to freak, come and rescue me

Jaa kom och rädda mig någon för inte vet jag hur livet ska sluta om det går i denna takt! Hahaaa jag vet inte vad jag skriver, lite vimzig sådär.

Idag gjorde jag ingenting på ljud utan var inne på facebook 1000 ggr som Mikaela beskrev hela situationen. Efter skolan åkte jag hem till Karin och blev bjuden på en festmåltid med spagetti och kyckling medan vi satt och tittade på Wild Kids. Det går inte så bra för Lejonen men snart så! Några timmar senare åkte jag tillbaka till skolan och gjorde matte g-test och det gick väll halvtarvligt men får hoppas på det bästa. Sen blev det gym med Cookie och Mattias och Jimi var där. Grapparna har ju börjat få muskler = me like! Snart blir det sängdags för jag är en riktig sjusovare.

Sex, våld och alkohol på daily basics


Ville ha en cool bild på mig vid en staty men Karin ligger i sängen och ställer inte upp för laget...

Idag har det varit en jätterolig dag. Har hänt så sjukt mycket saker under helgen i min klass och allas olika berättelser på det hela har bara varit helt underbart. Så man kan säga att jag skrattat väldigt mycket. Idag har även mattetjejen varit här och har väll fått det mesta gjort inför provet imorgon men det är lite jobbigt för jag slutar elva och måste åka tillbaka till skolan vid tre för att göra det satans provet men sådana dagar behövs väll också. Ska nog över till Karin på småtimmarna så det är väll inte fel. Nu har jag varit på promenad med Minna och jaaa det var lite mysigt sådär. Minna har blivit detektiv och har varit jätteduktig på senaste dagar så heej vad bra du är (ibland)! Hiiihiiiiiihi jag är buzig och nu ska jag sova. Godnatt.

Tillägnat en mycket speciell person *oooh*


Ibland går du mig fan på nerverna och ibland fattar du inte vad du gör men du ska veta att det är något med dig som får mig att stanna. Du är bara awseome Minna Marie Norberg (Minnie)! <3

Smått och gott


Idag fyller min låtsasmamma år så det blir grillat kött, chokladpudding och massvis med goda saker. Sånt kan ju göra en riktigt lycklig! Sen måste jag bara tillägga att ibland har man riktigt tur om man skippar saker som skulle kunna vara lite wild and crazy. Jappjapp så äre. Imorgon är det skuuuula och det är väll sådär men veckan lär gå fort för det gör de alltid.

Shop until you drop

Igår var jag med "värmläningarna" i min klass. Minna och jag åkte hem till Emma där Anna och Nelly också kom efter ett tag (måste bara säga att jag hatar att det går tre Emmor i min klass!!!) och chillade lite där sen blev det lite knas med planerna så jag och Minna traskade vidare och sen skiljdes vi åt. Jag gick hem och sov vilket var det skönaste jag gjort på länge. Idag har jag shoppat med mamma och jag har fått hem jättefina saker. Orkar inte visa bilder men har på mig en tröja som ni kan få se hihi. Snart ska jag träffa Minna i stan (woohoo mer shopping?!) och ikväll vet jag inte om jag pallar med som är planerat men det är väll kul när man väl är där.


Chariot-Gavin Degraw

"You make me wanna spread my arms and fly"
Rysningarna när han sjunger det i låten är ovärderliga!


Läkaren

Nu har jag varit hos läkaren med mamma och det gick lika fort som det alltid brukar gå. Nu fick jag iallafall klart för mig att mitt ärr ska se ut som det gör även fast jag inte haft några större problem med att det är stort förut. Alla andra verkar ha stora problem med det och jag blir irriterad på sånt. Det är mitt val att ta bort min leverfläck och om ni tycker att det där måste gå att ändra på och tycker att jag ska kolla upp det så kan ni väll söka på internet om mer information innan ni börjar säga massor med saker om vad jag borde göra. Leave it to the one that has the "problem" right? (om man inte ber om hjälp förstås hihi).

Snart drar jag till skolan iallafall och där blir det matte, svenska, skolsysterbesök och samhälle. HÄRLIG FREDAG yeaaah!

Dagens outfit, ganska höstig men med 0,0 kläder i garderoben får man ta det man har


Same mistake-James Blunt

"And maybe someday we will meet, and maybe talk and not just speak"



PAL fööfaaa-aan

OJ har haft 25 besökare på bloggen idag! Inte illaaa. Nu är jag lite smått irriterad för Djurgården förlorade... Men men laget är inte allt.

Idag hade jag bara en lektion i skolan och det var ljud vilket var aaskul! Sen kom mattetjejen hem till mig och ja tack det behövdes. Efter någon timmes räknande traskade jag iväg och mötte Minna för att gå och gymma. Det var väldigt skönt att få ut lite agressioner med träning och kul att även Karin, Anna och Jimi var där. Seeeeeen är det sååå att jag, Karin och Minna ska till Peace and love!!! Allt är bokat och klart och det ska bli så sjukt kul. Karin och jag har redan börjat skriva listor för fulla muggar! Vi skriver listor på allt så feta nice att äntligen skriva en lista vi får använding av haha. Imorgon ska jag till läkaren och kolla mitt ärr sen vet jag inte var kvällen bär mig men det är HEELG så antagligen till drama.



SWE TL

Jag har hittat min älskling. Trodde aldrig denna dag skulle komma men jo minsann här är den! Killen ser ut som Taylor Lautner men det bästa är att han är svensk, tyvärr göteborgare men vafaan han kan ju flytta hit haha. Grabben har ju fan allt. Stil, kan sjunga, spela piano, kindbenen, smilet, ögonen, kroppen, och bäst av allt han är 93a! Smällde av totalt när jag hörde det. Vilka rysningar man får hihi.

 


På väg mot ljusa dagar

Jaaaa faan det här har varit en riktigt bra dag! Hade ingen gympa och har lagt en passians (stavning) som gått ut, inte illa. Har även varit på finbesök hos Minna the queen. Det vaar mycket trevligt och maten var god hahaaa. Nu sitter jag och chattar med Natalie TV som man kallade henne på den gamla goda tiden. Gamla gangstas minnen dör aldrig ut! Faaan vad kul hon och jag hade när vi var små. Men imorgon blir det träning, en hård sådan för inte fan har jag rört mig någonting under sjukdagarna. Nu är jag lite smått konstig känner jag men det är på väg att bli ljusa tider nu! Minna ger mig hopp, den baben.

Jag och Natalie typ 9-10 år (y)


Count to three and let it go

Var på hockeymatch igår och matcher bringar ut killen i mig asså. Skulle lätt vara huligan om jag var kille, blir ju heeelt till mig i trasan av att se typ tävlingar. Matchen var såå sjukt spännande men HV71-svinen vann och jag vet inte om det kommer sluta bra för Djurgården... Jajajaaa det är bara att andas iiin och släppa. Idag har dagen varit 7/10. Kännt mig glad så det gör ju väldigt stor skillnad. Jag vill vara glad oftare men man kan inte få allt här i världen. Jag, Karin och Minna har kollat upp massvis med saker om PAL (lite hemligt) så ikväll kommer jag boka *yeaaaay*. Så mycket värdare än EB har vi kommit fram till. Nu ska jag bada och plugga spanska.
PUSS


De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt för varje minut.

Vad är egentligen kärlek? Jag har aldrig känt den men jag hoppas den kommer snart för jag vill känna den där känslan som ska vara så underbar. Jag kan bara tänka mig hur det känns. Att känna sig lycklig varje dag. Att hjärtat börjar bulta lite extra hårt varje gång hans namn nämns. Att bli alldeles dimmig i huvudet varje gång du tänker på honom. Att det går en sådan stöt genom din kropp att det känns som ett slag i magen varje gång han rör dig. Att titta in i hans ögon och tänka att du aldrig sett något vackrare. Att bara ligga och titta på stjärnorna utan att behöva säga något för du vet att det är ni två mot världen. Att ingen någonsin kan ta ifrån dig den känslan som du verkligen känner så starkt. Att veta att det är den här killen som gör dig lycklig och att det alltid kommer vara han som får dig att skratta. Veta att du skulle kunna dö för att få se hans leende, att få hålla hans hand. Du skulle kunna dö för honom, för utan honom, är ditt liv inget liv värt att leva.


Kärlek är en bra medecin

Är så sjukt himla trött. Den här helgen har varit krävande för en sjukling som jag. Har nästan skrivit klart en filmrecension på en film jag inte ens sett och så har jag hunnit med att hälsa på morfar idag också. Riktigt kul att träffa honom faktiskt. Ska nog fortsätta plugga om ett tag och sen blir det att sova tidigt.


Smile like you mean it

Igår var det lite halebandola. Fikade med "familjen" på 60 och sen drog jag och Minna vidare. Det var ganska kul men åh att allt bara ska bli blaj om vi säger så. Jajajajaaa, fast ibland undrar man vad folk tänker med och verkligen vad man själv tänker med. Ikväll blir det bara att chilla galet. Ska käka kebab *mums* och sen blir det att dra till Skinnis och tjillarilla lite med peeps' innan man drar hem och har OC maraton med lille lärkan.

Fredaaagsmyys

Är inte frisk än men tror det håller på att släppa nu, förhoppningsvis. Tog en glass idag men den var inte så god som jag hade hoppats på. Heelt sjukt men jag har typ tröttnat på godis. Liksom lilla Linnea har tröttnat på godis, kan ju inte stämma?! Nu hade jag tänkt spela lite Rollercoaster tycoon men Minna slutar snart så hon kommer bli gramse på mig för 1. Jag spelar datorspel när jag är tjej. 2. Att jag inte är lika snabba brillor som hon. 3. För att hon är hungrig och där med sur. Så knäppt livet kan vara va!


MHMMM


Fuck regular life!

Just nu vill jag gå i ide. Är så jävla panikslagen över allt så det finns inte. Skolan dödar mig, mina kläder dödar mig och sen är det inte så mycket mer som dödar mig men det är jobbigt att behöva dö. Jag gillar det inte alls. Dagen har varit inprincip fail på alla sätt och vis. Fyfan vilken ångest jag får över allt! :'/

GE MIG MAGI

Ååååh jag har suttit och ryst till olika kärlekssaker hela dagen. Speciellt Ryan och Marissa i OC. De är bara menade för varandra, liksom kärlek vid första ögonkastet. Seerioous shit jag vill också känna likadant för någon... Hoppas det händer snart för håller på att bli galen.

Lite krasslig sådär vaaa

Just nu sitter jag hemma hos Karin och har ont i halsen. Vaknade i morse av att jag inte kunde prata och den klias... Jag ville verkligen träna idag eftersom det är vår träningsdag men det blir bättre om jag väntar tills jag är helt frisk för jag orkar inte förvärras. Nyss serverades det våfflor med sylt och glass och snart blir det pommes med bea. WONDERFUL!

Hård tid

Jaa så sitter man och chillar ute på balkongen i detta kalasväder. Tyvärr har pappsen köpt fel lägenhet eftersom solen ligger och steker mitt emot mig men tidiga morgonar brukar det finnas sol här så det kanske är ett tecken från Gud att jag ska gå upp tidigt? Skolan var nära in på inte rolig för vi har redan fått en hejdundrandes massor med uppgifter åååh. Tillochmed spanska läraren står och babblar på spanska om vilken tuff tid det kommer vara och det gör bördan knappast bättre av att höra det på fler språk.. Jag traskade hem från Gamla stan idag eftersom det var sådant underbart väder. Promenader är typ min grej har jag kommit på (y).


Killarkillarkillar

Idag kom jag på en sak eftersom en viss Mrs M alltid tjatar på mig om hur jag kan leva utan killar. Jag kom fram till att jag sysslar inte med killar jag tycker är snygga för att det tjänar inget till. De flesta killar jag döör för kommer ju aldrig få upp ögonen för någon som mig så varför drömma egentligen? Man orkar ju liksom inte kämpa för saker man ändå vet att man aldrig kommer få. Eller har jag fel? Känns som att alla begär så mycket av en nu förtiden. Om man går ut osminkad är det socialt självmord så varför fan gör man det egentligen haha! Sen får jag panikdamp på mina kläder. Garderoben är ju helt full men inte finns det något vettigt man kan ha på sig. Inte undra på att alla killar spanar in dom sminkade med snygga kläder istället för lilla mig med konstig hy och mjukisbyxor.

Borde börja satsa lite mer för jag vill ha en kille som jag gillar och inte något halvdant bara för att hålla på med någon. Som en god vän sa till mig en gång "du blir sötare för varje dag man lär känna dig Linnea!". Om detta stämmer så borde jag nog börja storsatsa på riktigt med kläder för man känner sig ju finare och får bättre självförtroende när man har en trevlig outfit man är nöjd med. En trevlig outfit har man dock bara en av sju dagar i veckan vilket inte är OK. Trevliga outfits ska finnas sju dagar i veckan året om och det är inga konstigheter med det. Killar lägger nog märke till flickor med snygga kläder eftersom man helt enkelt ser bättre ut då. UTSIDAN GER INSIDAN EN CHANS helt enkelt och det är väll det jag borde lära mig att fatta. UT och shoppa är väll det ända som gäller tänker väll ni men nää det är inte så lätt. Jag och kläder passar liksom inte ihop på något sätt för jag tycks aldrig hitta något jag gillar. Borde börja designa eget för att sätta fräs på kärlekslivet. Sen så är det ju typ såhär att jag heller inte upptäcker killar som är svinsnygga eftersom att jag tycks gilla sådana som inte finns i dagens samhälle. Men faaen man får ge folk en chans för tänk om man hittar sin livskärlek? HAHA hela inlägget blev typ dubbelmoral men whaatta fuck det var skönt att skriva av sig.




Leva i nuet

Hejhejhej! Idag är jag mycket gladare för att jag har kommit på lite saker som varit oklara förut men nu är allt på plats liksom. Känns jävligt bra faktiskt.

För någon timme sedan var jag ute och sprang. Första joggingturen för våren och det var sköönt. "Stötte" på Kissies bror som också var ute och sprang. Känns som jag alltid råkar stöta på den grabben, speciellt vid övergångsställen. Kanske ett tecken?!?! Heheeeheee. Nu sitter jag och lyssnar på lite OC musik och jag har fått upp min kärlek för serien igen efter dagens tittande med Minna the man. Undeerbart assååå. Vilken story som man skulle säga i filmvärlden!

Imorgon är det skola och det känns varken kul eller tråkigt så det är chiill. För varje dag som går är det ju en dag närmare sommarlovet och det är typ 45(?!?!) skoldagar kvar. Wooonderfuul. Men om man skulle tänka lite negativt som jag då gör kan man tänka att det här året har gått så sinnesjukt fort och vad kommer inte sommarlovet göra då?! Joo, gå fort för er som inte kopplade mitt tänkande. Sen sitter man där i skolbänken igen, tittar ut genom fönstret och ser ett ton med kall, äcklig, slaskig snöö. USCH! Näää fan jag ska leva i nuet det tjänar nog mitt humör bäst på.


När livet sviker

Nä fan jag känner mig inte på världens bästa humör idag. Har inte gjort det de senaste dagarna.. Har blivit så sjukt arg av mig och typ bara kännt att jag vill slå folk och skrika men nu känner jag mig mest ledsen. Finns så mycket att säga men jag kan inte sätta ord på mina känslor och tankar.

Nu har jag gjort lite skolarbeten och ska förhoppningsvis dra ut och spela fotboll med Carl. Senare ska jag träffa min efterlängtade Cassandra. Snart ett år sen typ uuuh vad saker och ting förändras. Det är fan sjukt. Folk man umgicks med hela dagarna har bara försvunnit helt ur ens liv.

Just nu känns det bara som att livet står helt stilla. Inget händer för min del och det känns som att jag lever någon annas liv när det egentligen är jag som borde göra hur jag känner och sluta tänka så mycket på andra. Liksom att jag ska göra så att allas liv ska glänsa. Känns inte som jag får så mycket tillbaka ibland när jag försöker vara den som alltid ställer upp.. Jag är trottsallt huvudpersonen i min egna film, i mitt egna liv och nu ska jag försöka spela in min film på riktigt. Så det känns bra för mig och inte någon annan. Jag vill bara inte såra någon och jag vet somsagt inte var mina känslor står. Hur fan ska man ta sig till när folk slutat lyssna på en?


Hey babey

Åh jag ser ju ut som ett miffo på vissa bilder i den här otroligt bra bloggen men sånt får man väll ta. Nu sitter jag och laddar ner en hejdundrandes massa låtar. Min tvångstanke om att inte kunna ha bara en låt av någon artist i min iPod har faktiskt svalnat. SKÖNT! Kan skriva ner mina tvångstankar för er om ni är intresserade, det är ganska många höhö... Ikväll vet jag inte vad som händer. Kommer antagligen bara lalla runt och börja bråka med folk.


PUSS OCH KRAM

Blev ingen bio igår! Istället blev det langa chillkväll hos Siri. Rätt så nice, ja!!! Idag så blir det bio istället, Alice i underlandet i 3D. SKA BLI GRYMT men alla andra är typ mmm jahaa det här vet jag inte om jag riktigt vill se... Meen nää vi ska se den och därmed basta. Jimi har trottsallt bokat biljetter hehe. Idag har jag varit i stan och köpt ett par gul och blå jeans faktiskt. Dom satt fint fint förutom kanske lite konstiga där nere men skitsamma. Hon i affären var världens säljare vilket jag och Karin uppskattade. Karins glasögon hade blivit snea i hennes väska och det tyckte jag var nästan ännu roligare!



TILL SIRI

Nu drar jag till Siri. Sedan blir det bio med några härliga typer. Vilken film vi ska se är fortfarande ett mysterium men det löser sig.
PUSS



Årets första grillning

Grillning hos Jimi igår. Det var jättemysigt må jag säga. Hamburgare, cider, bananer med choklad och lite smått och gott. Det satt jävligt fint iallafall! Idag har jag tränat och jag har en ny tränings"metod" som jag tycker fungerar finfint. Nu känner jag bara att det är så himla skönt att ligga hemma själv. Tar nästan ingen tid för mig själv längre vilket referarar till att jag blir stressad och mina tankar bara flyger fram och tillbaka.



Nutella är livet bror

Bloggandet går ju verkligen inte bra nu förtiden... Sitter iallafall i Minnas ny möblerade rum och det blev riktigt bra må jag säga! Igår var en helt spårad dag och jag tycker att sen Pappa och resten av familjen minus Magnus åkt bort så har saker bara spårat. Igår var jag i Danderyd och det var väll lite lalalaa sen spårade det i mitt huvud och vi åkte hem för mina vänner är så snälla om dom nu åkte hem för min skull. När jag och Minna kom hem till mig badade vi och helt plötsligt ramlade en glassdörr ner och chips flög ner i vattnet och dipp på väggarna. Lika bra tänkte jag för bubblorna hade försvunnit och jag var lite halvnaken sådäär.. Sen kom Mangis och hans polare hem vid fem kanske och dom hade med sig några utländska dom hittat på gatan som skrattade åt mig för att jag gick runt i morgonrock och skulle dammsuga i badrummet. Meeen dom fattar inte att a man gotta do what a man gotta do. Snart blir det påskmiddag som jag så snällt blivit bjuden på. Ska nog dra ut till en park snart och käka glass. Det är livet kan jag lova er mina vänner.
PUSS


RSS 2.0